فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای در پی ایجاد جاهلیتی مدرن در جهان هستند و ارزشهای دینی و ملی جوامع را هدف قرار داده اند.
وی با اشاره به اینکه بعضیها در فضای مجازی خوشبین هستند و فرصتها و مزایای آن را تنها میبینند و هیچ محدودیتی بر آن قائل نیستند گفت: در مقابل، گروهی هستند که نگاه کاملا بدبینانه به فضای مجازی دارند که این نگاه نیز غلط است.
فاطمی نسب افزود: باید به فضای مجازی نگاه واقع بینانه داشته باشیم و در کنار مزایا و فرصتهای آن، تهدیدها و آسیبهای آن را هم جدی بگیریم. فضای مجازی، فضایی مغتنم و یک فرصت است، اما در این فضا آسیبهایی وجود دارد که آن به خاطر رها کردن مسئولان و متولیان امر است.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری، فضای مجازی را به رود خروشانی تعبیر کرده اند که در صورت نظارت بر آن میتوان از آن استفادههای خوبی برد و در صورت نظارت نکردن میتواند فاجعه به دنبال داشته باشد.
فاطمی نسب گفت: کشورهای متولی اینترنت و فضای مجازی هم در شرایط کنونی به این فضا نظارت دارند و اجازه دسترسی همه افراد جامعه بدون هیچ قید و شرطی را نمیدهند در صورتی که این فضای مجازی را برای کشورهای جهان سوم رها شده قرار داده اند.
وی تاکید کرد: اگر ما بتوانیم فضای مجازی را نظارت و آن را رها نکنیم میتوانیم استفاده بسیار خوبی از ان داشته باشیم و آن را در خدمت دین بگیریم.
این کارشناس دینی ادامه داد: ما باید اینترنت را در اختیار خود داشته باشیم نه اینکه اینترنت، ما را در اختیار خود بگیرد.
حجت الاسلام فاطمی نسب افزود: مقام معظم رهبری در سال ۷۹ درباره تاسیس شبکه ملی اطلاعات و در سال ۹۰ در باره تاسیس شورای عالی فضای مجازی دستوراتی دادند که تهدید فضای مجازی به فرصت تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: ما در شبکه ملی اطلاعات همچنان عقب هستیم و آن چه که باید باشد نیست و این باعث گله مندی مقام معظم رهبری نیز شده است.
فاطمی نسب گفت: جوانان نخبه و فرهیخته ما باید آتش به اختیار در فضای مجازی حضور پیدا کنند تا این فضا به فرصتی برای گسترش دین و تحکیم بنیان خانواده تبدیل شود.
کارشناس مذهبی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات باید امن، سریع، ارزان و سالم باشد که این کار در کشور ما مهیاست، ولی مافیای اینترنت اجازه این کار را نمیدهد و هم اکنون پیام رسانهای خارجی قدرت رقابت را از پیام رسانهای داخلی ما گرفته اند.
وی تاکید کرد: پیام رسانهای خارجی تمام اطلاعات ما را رایگان در اختیار سایر کشورها قرار میدهند تا آنها بتوانند ما و کشورما را مدیریت کنند.
حجت الاسلام فاطمی نسب در گفتگوی ویژه اخبار قرآنی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از جوانان خواسته اند که با ذوق هنر و علم و ایمان وارد عرصه فضای مجازی شوند و همین مسیریابهای ملی که وجود دارد به دست جوانان ما طراحی و تولید شده است.
وی گفت: متاسفانه به دلیل اینکه جوانان ما در این عرصه حمایت نمیشوند رقابت سالمی در این عرصه شکل نمیگیرد و تلاش و زحمات این جوانان نادیده گرفته میشود.
کارشناس مسائل دینی با اشاره به اینکه فضای مجازی سبک زندگی ما را تغییر داده است گفت: همانطوری که خانواده سالم ضمانت کننده جامعه سالم است خانواده غربگرا و بی هویت نیز میتواند جامعه را نابود کند.
حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: فضای مجازی پدر، مادر و فرزندان هر خانواده را هدف قرار داده است و نظارت نشدن بر این فضا باعث شده است آمار طلاق در جامعه ما رو به افزایش گذارد.