تاکنون 9 هزار و 523 تن چغندرقند از اراضی زیر کشت این محصول در استان مرکزی برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: برداشت محصول چغندر قند از سطح 310 هکتار اراضی زیر کشت این محصول در استان از نیمه مهرماه آغاز شده و تا کنون 9 هزار و 523 تن چغندر قند تحویل کارخانجات قند کشور شده است.
کیشانی ، میانگین عملکرد چغندر قند در استان مرکزی را بین 55 تا 60 تن در هکتار عنوان کرد و افزود: سطح زیر کشت چغنر قند در استان 310 هکتار است ، که از این مقدار 40 هکتار آن به روش نشایی کشت شده است .
وی گفت: با روش کشت نشایی حدود 10 تا 15 درصد از آب مصرفی برای تولید محصولات زراعی در مرحله کاشت و سبز شدن و در نتیجه استقرار گیاه زراعی مصرف می شود که رقم قابل ملاحظه ایست که با روش نشاکاری می توان مقدار قابل توجه ای از این آب را کاهش داد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی در ادامه افزود: در روش نشاکاری می توان موجب کاهش مصرف بذر، انتخاب گیاهچه قوی و سالم تر، کنترل راحت تر آفات و علفهای هرز، یکنواختی کاشت، کاهش هزینه های تولید و افزایش تولید شد.
کیشانی گفت : این روش کاشت برای تمامی محصولات زراعی به غیر از گندم و جو قابل استفاده است.