به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، کشاورزان خشمگین فرانسوی نیز به جمع معترضان جنبش ضد سرمایه داری پیوستند.
هزاران کشاورز فرانسوی در اعتراض به سیاست های دولت امانوئل مکرون رئیس جمهور این کشور، در خیابان های پاریس دست به تجمع اعتراضی زدند.
کشاورزان با تراکتورهای خود، جاده ها و مسیرهای منتهی به پاریس را مسدود، و در خیابان های این شهر تجمع کرده و برخی از خیابانهای این شهر را بستند.
حضور تراکتورها سبب به وجود آمدن ترافیک شدید در این شهر شده است. این تظاهرات در اعتراض به سیاستهای دولت و توافقنامههای بینالمللی مرتبط با محصولات کشاورزی صورت گرفته است. تظاهرات کشاورزان توسط فدراسیون ملی اتحادیههای کشاورزان (FNSEA) و اتحادیه کشاورزان جوان فرانسه(JA) که دو اتحادیه بزرگ و اصلی کشاورزان فرانسه محسوب می شوند، هدایت و رهبری میشود، که خواستار دیدار با رئیسجمهور این کشور، به منظور بیان اعتراضات خود به سیاستهای دولت هستند. آنها این سیاست ها را عاملی در جهت ضربه زدن به کشاورزی فرانسه تلقی می کنند.
یکی از کشاورزان معترض فرانسوی می گوید:« ما نیاز به صادرات داریم. من به عنوان یک تولیدکننده نیاز به صادرات دارم. من محصولات ام را با کیفیتی خاص صادر می کنم ولی در مقابل نمی خواهم فرانسه محصولی را وارد کند که دارای کیفیت مطلوب نیست.» وی ادامه داد:«ما قصد داریم به همگان بگوییم کاهش کشاورزی در فرانسه به اقتصاد این کشور آسیب میرساند.»
برخی از کشاورزان با انتقاد از دولت فرانسه به دلیل ممنوعیت مصرف آفتکش "گلایفوسیت" از سال دو هزار و بیست میلادی، آن را بالاتر از استانداردهای اتحادیه اروپا میدانند. کشاورزان همچنین به توافق تجاری اتحادیه اروپا و کانادا و همچنین توافقنامه "بلوک مرکوسور" یا همان «بازار مشترک کشورهای آمریکای جنوبی» انتقاد دارند. گروهی از کشاورزان بر این باورند که واردات محصولات کشاورزی ارزان از این کشورها با استانداردهای کمتر، به عاملی در جهت ارزان شدن محصولات آنها منتهی خواهد شد. کشاورزان فرانسوی توافقنامههای بینالمللی جدید کشاورزی را به ضرر خود و به ضرر استانداردهای زندگی کشاورزان فرانسوی توصیف میکنند و با حمل نوشته هایی بر روی تراکتورهای خود نظیر "دولت از نمایش دست بردار و بگذار کار کنیم" و یا "مکرون، پاسخگو باش"، خشم خود از سیاست های کشاورزی دولت فرانسه را ابراز داشتند.