نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران، با حضور استادان، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشگاههای مختلف کشور، در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي اصفهان در اين کنفرانس ملی، فناوري خلا را یکي از حوزه هاي تخصصی و بین رشتهای فیزیک معرفی کرد و گفت: در نهمین کنفرانس ملی خلأ، 32مقاله به صورت شفاهي و 31مقاله هم در قالب پوستر ارائه شده و شركت كنندگان در كنفرانس از سه سخنرانی کلیدی، کارگاه تخصصي و همچنين نمایشگاه تخصصی بهره مند می شوند.
بهروز ارباب شیرانی با تأكيد بر توانمندی و ظرفیت مناسب دانشکده فیزیک و دیگر دانشکدههای مرتبط فناوري خلأ در دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: با عضويت اين دانشگاه در مرکز پژوهش های هسته ای اروپا (CERN) اعضاي هيات علمي و دانشجويان مي توانند همکاریهای مناسبی در طرحهای علمی بینالمللي داشته باشند و به خوبي از اين فرصت استفاده کنند.
دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران هم هدف از برگزاري اين كنفرانس را تبادل علمي دانشمندان و متخصصان حوزه خلأ و شناساندن ظرفیتهای دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان پایگاهی علمی در اين فناوری بیان كرد و گفت: پيشرفت در صنایع پزشکی، دفاعي، خودروسازی، هستهای و ديگر زمینههای علمي بدون دسترسی به فناوریهای روز خلأ امکان پذیر نخواهد بود.
مهدی رنجبر ساخت مواد در ابعاد کوچک تحت خلأ، کاربردهای خلأ در سامانه های شبیه ساز فضا، کاربردهای خلأ در فناوری سلول های خورشیدی، کریستالیزاسیون و انجماد جهت دار تحت خلأ و فرایندهای لایه نشانی تحت خلاء، را از جمله محورهای اصلی این کنفرانس برشمرد و افزود: نهمین کنفرانس ملی خلأ ایران، با همكاري دانشگاه صنعتي اصفهان و انجمن خلأ ایران، تا عصر فردا در تالار شهيد فتوحي اين دانشگاه ادامه دارد.