قرارگاه توسعه خدمات سیاحتی و زیارتی ویژه زائران عراقی راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس کمیته هماهنگی و مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه ستاد مرکزی
حسن پلارک در ادامه افزود: این سازمان نقش هماهنگ کننده بین دستگاههای متولی از جمله وزارت کشور، میراث فرهنگی، بهداشت، راه و ترابری، اطلاعات و نیروی انتظامی دارد.
وی گفت: هدف ما از ایجاد این سازمان، تسهیل، تنظیم و مدیریت بین نهادهای یاد شده است تا با استفاده از ساختارهای موجود چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، بتوان آمار گردشگران عراقی به ایران را افزایش داد.
پلارک بیان کرد: قصد داریم تا همانقدر که زائر از ایران به عراق می رود، تعداد زائران عراقی به ایران را هم افزایش دهیم و در همین راستا بحث توریسم درمانی که وزارت بهداشت متولی آن است را هم پیگیری می کنیم.
جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات هم در این مراسم با بیان اینکه طرح توسعه حرم حضرت علی(ع) با مساحت 230هزار مترمربع تا پایان امسال به بهره برداری می رسد گفت: طرح توسعه حرم مطهر امام حسین(ع) نیز با مساحت 130هزار مترمربع در حال اجرا است.
نامجو همچنین افزود: برای توسعه صحن حرم حضرت زینب(س) در سوریه قرار است در فاز نخست 1600مترمربع آن مسقف شود.
استاندار خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: اقدامات شکل گرفته حول محور ستاد عتبات عالیات کشور با محوریت بازسازی اماکن مقدسه آثار درخشانی در منطقه بر جا گذاشته است.
علیرضا رزمحسینی اظهارکرد: ستاد عتبات عالیات موفق شده که اعتماد مردم را جلب کند و ما شاهد هستیم مردم نذورات خود را در راه خدا میدهند.
وی با اشاره به اینکه کدورتهای تاریخی بین دو ملت ایران و عراق از بین رفته است تاکید کرد: هر چقدر به سمت گسترش روابط بین دو کشور قدم برداریم، امنیت ما در منطقه پایدارتر میشود.
استاندار خراسان رضوی ضمن ارائه آماری در حوزه گردشگری مذهبی مشهد مقدس، بیان کرد: همه ساله 30میلیون نفر زائر داخلی و بین 2تا3 میلیون زائر خارجی که عمدتا از برادران عراقی هستند، به مشهد مقدس مشرف میشوند، از طرفی نزدیک به 100هزار نفر زائر خارجی از امکانات حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی بهرهمند شدهاند.
رزمحسینی با بیان اینکه اقدامات شکل گرفته حول محور ستاد عتبات عالیات کشور با محوریت بازسازی اماکن مقدسه آثار درخشانی در منطقه از خود به جای گذاشته است، افزود: به واسطه این اقدامات سازنده، گردشگری مذهبی در منطقه به وجود میآید.
به گفته وی، کشورهای اسلامی در منطقه، علاقمند به گسترش گردشگری مذهبی هستند و این جمعیت قوی در منطقه نقش بازدارنده ایجاد میکند.