نجف آباد
تعطیلی کارگاه کیک و شیرینی پزی غیر بهداشتی
از فعالیت کارگاه تولید کیک و شیرینی با تخلف رعایت نکردن موازین بهداشتی در شهر نجف آباد جلوگیری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر شبکه بهداشت ودرمان نجف آباد گفت: کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط و بازرسان اتاق اصناف این شهرستان در بازرسی از این کارگاه 720 کیلو گرم مربای فاسد و کپک زده که در تهیه و تولید شیرینی استفاده می شد کشف و توقیف کردند.
علیرضا غیور افزود: مواد غیر بهداشتی کشف شده هم معدوم و متصدی خطاکار به مراجع قضایی تحویل شد.