رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بررسی اولیه حاکی از اثربخش نبودن گامهای چهارگانه کاهش تعهدات برجامی است، گفت: میزان تاثیر این گامها در کمیسیون امنیت ملی بررسی میشود.
وی در عین حال برداشتن این گامها را سیاست کلی نظام دانست و تاکید کرد: به همین جهت ما باید در همین مسیر حرکت کنیم و دولت هم بنا دارد این گامها را ادامه دهد.
حجت الاسلام ذوالنوری با اشاره به بدعهدی اروپاییها پس از خروج آمریکا از برجام تصریح کرد :ما نمیتوانیم برای آنها تعیین تکلیف کنیم، اما باید تکلیف خودمان را مشخص کنیم.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران سیاست تکیه به داخل را دنبال میکند، گفت: پیش بینی میکنیم در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی اروپا و آمریکا برای فریب مردم گشایشهایی ایجاد کنند تا بخشی از جامعه فکر کنند که اقدامات غربیها برای رفع تحریم موثر بوده است، تا در نتیجه آن افراد نزدیک به آمریکا و اروپا در کشور حفظ شوند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به پیگیری راه اندازی شبکه ملی اطلاعات هم اشاره کرد و گفت: تاکنون کارهای خوبی در این زمینه انجام شده که آثار آن را در ماجراهای اخیر مشاهده کردیم به گونهای که با وجود قطع اینترنت شبکه بانکی سرویسهای تاکسی اینترنتی و پمپ بنزینها مختل نشدهاند.
حجت الاسلام ذوالنوری تصریح کرد: اگر موتور جستجو هم در کشور ایجاد شود میتوان در آینده معقولی شاهد راه اندازی شبکه ملی اطلاعات باشیم.
وی با انتقاد از دولتهای قبلی و فعلی به خاطر بی توجهی به اقتصاد بدون نفت، گفت: همه این دولتها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.
وی اولویتهای بودجه سال آینده را اداره امورات کشور و اتمام طرحهای نیمه تمام دانست و گفت: برای کشور ما فاجعه بار است که ۸۵ درصد منابع به بودجه جاری اختصاص یابد و با ۱۵ درصد دیگر هم هیچ کاری نکنیم در حالی که در کشورهای معمولی چهل درصد بودجه جاری و ۶۰ درصد عمرانی است.
حجت الاسلام ذوالنوری از اقدامات قوه قضائیه در مقابله با فساد قدردانی کرد و گفت: البته مردم نگرانیهایی از احتمال مقطعی بودن این اقدامات دارند، اما اقدامات آقای رئیسی تا کنون خوب بوده ولی از فشارهای بیرونی نباید غافل شد.
وی همچنین از ثبت اموال خود در سامانه ثبت دارایی مسئولان خبر داد و گفت: اصل این کار خوب است، اما موثر نیست چراکه مردم از آن باخبر نمیشوند و تا زمانی که مردم مسائل را ندانند مسئولان احساس خاصی نمیکنند.