استاندار قم با انتقاد از عملکرد دولت در حوزه کشاورزی گفت: دولت در برنامه ریزی ها، برنامه عملی در حوزه کشاورزی ندارد.
استاندار قم افزود: هنوز این مجادله در کشور ما وجود دارد که کشاورزی علم است یا فن یا مهارت و یا تجربه؟!
وی با اشاره به فرهنگ و ادبیات حاکم در فضای کشاورزی کشور گفت: ما در شرایطی هستیم که کشاورز سر مزرعه ، علم را قبول ندارد و مهندسان کشاورزی قدرت متقاعد کردن کشاورزان را ندارند که ثابت کنند کشاورزی یک علم است.
آقای سرمست همچنین افزود : برای رونق کشاورزی و آمیخته شدن دانش در این بخش مهم، باید کشاورزی را باور داشته باشیم اما در عمل شاهد این باور نیستیم.
استاندار قم افزود یکی از راه کارهای باور این بخش آن است که اگر قرار است مهندسان دانش خود را به بخش تجربی کشاورزی ثابت کنند باید برای کشاورز ارزش افزوده بیاورند نه اینکه باری بر هزینه های کشاورز اضافه کند.
وی همچنین با ابراز خرسندی از فضای حاکم بر انجمن ها و اصناف مربوط به بخش کشاورزی استان گفت: خوشبختانه در استان قم هم نوایی و همگرایی خوبی در بخش های مختلف کشاورزی وجود دارد.
آقای رمضان نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در این جلسه با تبیین وظایف و عملکرد این سازمان گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در کشور یک سازمان نو پا است و در سال 1381 به منظور کمک به بهبود درآمد و رفاه کشاورزان ، حرکت در مسیر توسعه پایدار و صدور پروانه ها و مجوز ها و حفظ محیط زیست و چند وظیفه دیگر تاسیس شد.
وی نبود زیرساخت های فکری و آموزشی ، نبود نهاد خصوصی مقتدر و پایین بودن سطح نقد شوندگی در بخش کشاورزی را از مهمترین چالش های پیش روی این سازمان دانست.