قرآن کریم نقطه ارتباطی ما با جهان اسلام است و ما باید این خط ارتباطی را گسترش دهیم.
وی افزود: برای دستیابی به این مقصود باید از دورههای گذشته ارزیابی روشنی داشته باشیم و چشماندازی برای آن در دهه پنجم انقلاب ایجاد کنیم.
آقای صالحی گفت: مسابقات قرآن از آن جهت مهم است که این اتفاق به عنوان یک رویداد مهم، نقطه ارتباطی ما با جهان اسلام است و از این طریق در دورههای مختلف خط ارتباطی داشتهایم، میتوان این خط ارتباطی را گسترش داد و آن را به یک شاهراه بزرگ ارتباطی تبدیل کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: جریان مسابقات قرآن کریم میتواند فرصت بسیار مناسبی را برای ارتباط دیپلماسی قرآنی ایران در گام دوم انقلاب داشته باشد. به اعتقاد من با توجه به زمانی که وجود دارد با یک چشم انداز میتوان نگاه مجددی به این جریان داشت و اتفاقات جدیدی را در سال آینده و سالهای بعد در چشمانداز لحاظ کرد.
آقای صالحی گفت: البته اتفاقاتی همچون تشکیل موقوفه بنیاد مسابقات رخ داده است، امیدوارم با حضور رئیس جدید بتوانیم یک برنامه روشنتری را برای یک جهش و اتفاقات تازهای در مسابقات قرآن داشته باشیم.
همچنین در این نشست معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیتهای معاونت قرآن و عترت با اشاره به فعالیتهای تبلیغی و ترویجی گفت: در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی از بنده خواستند که در مراسمی از حافظان خانواده بختیاری به عنوان خانواده قرآنی تجلیل شود و امروز از این عزیزان قدردانی شد.
گفتنی است که در این نشست فاطمه بختیاری، ۱۰ ساله که در یک سال و نیم کل قرآن را حفظ کرده و با مفاهیم آن نیز آشنا شده و خواهرش زهرا بختیاری ۷ ساله که در ۱۰ ماه موفق به حفظ کل قرآن شده است و برادرشان علی بختیاری که علاوه بر حفظ قرآن کریم توانایی تلاوت آیات قرآن به زبان انگلیسی را دارد تجلیل شد.