سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از انتخاب ۷ عضو جدید مجلس خبرگان در انتخاباتِ اسفندماه خبر داد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری سه نفر از این نمایندگان را مربوط به استان تهران و چهار نماینده دیگر را متعلق به استانهای فارس، خراسان رضوی، قم و خراسان شمالی دانست و افزود: هیچ محدودیتی از نظر تعداد داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری نیست و طبق اطلاعیه وزارت کشور؛ نام نویسی از داوطلبان از ۱۵ تا ۲۱ آذر انجام میشود.
وی درباره شرایط نام نویسی داوطلبان مجلس خبرگان رهبری گفت: داوطلبان باید در آزمون کتبی و شفاهی پذیرفته شوند و صلاحیت آنان تایید شود که تشخیص آن، طبق قانون برعهده شورای نگهبان است.
آیت الله خاتمی تاکید کرد: علاوه بر لزوم تایید صلاحیت داوطلبان مجلس خبرگان رهبری، تایید اجتهاد داوطلبان در حدی که بتوانند فقاهت رهبری را تشخیص دهند؛ ضروری است.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین درباره تغییر شرایط داوطلبان نمایندگی این مجلس گفت: هنوز تغییری در این باره ایجاد نشده است و این تغییرات باید در صحن علنی این مجلس بررسی و مصوب شود که با توجه به برگزاری انتخابات میان دورهای مجلس خبرگان در دوم اسفند؛ مصوبه مذکور برای این دوره از انتخابات اعمال نمیشود.
سه نماینده مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان تهران به جای سه عضو فقید این مجلس حضرات آیات هاشمی رفسنجانی، شاه آبادی و میرمحمدی انتخاب خواهند شد.
ولایتمداری؛ ویژگی بارز مرحوم آیت الله میرمحمدی
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، ولایتمداری را از ویژگیهای بارز مرحوم آیت الله سید ابوالفضل میرمحمدی زرندی، نماینده فقید مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری دانست و افزود: آن مرحوم تا پایان عمر شریفش، همراه، ولی فقیه و مقام معظم رهبری بود.
آیت الله سید احمد خاتمی گفت: آیت الله میرمحمدی از علمای فرهیخته حوزه علمیه قم بود که در عمر مبارکش، تالیفات و خدمات علمی، فرهنگی و اجتماعی فراوانی داشت و آثار علمی ارزشمندی از خود برجای گذاشت.
آیت الله خاتمی، یک دوره تفسیر قرآن کریم در چهار جلد، کتابی درباره تاریخ علوم قرآنی درباره قاعده لاضرر و تقریر درس مرحوم آیت الله سید محمد داماد را برخی از آثار مرحوم میرمحمدی برشمرد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، ایفای نقش در صدور اعلامیههای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم علیه رژیم طاغوت را از دیگر اقدامات آن مرحوم برشمرد و افزود: آن عالم وارسته پس از انقلاب نیز خدمات فراوانی داشت و در مقطعی، رئیس دانشکده الهیات بود.
وی گفت: آیت الله میرمحمدی در چند دوره از استان مرکزی و در این دوره از تهران، عضو مجلس خبرگان رهبری بود و در آغاز دوره کنونی، رئیس سِنی این مجلس بر عهده داشت و به عنوان عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز تا حد توان در جلسات این مجمع شرکت میکرد.
آیت الله خاتمی افزود: از ویژگیهای بارز آن مرحوم، تقید به این رویه بود که تابستانها به وطنش، زاویه زرند ساوه میرفت و دِینَش را به مردم آن دیار ادا میکرد و زندگی پاکی داشت.
وی همچنین گفت: همین ساده زیستی سبب سربلندی آیت الله میرمحمدی نزد خداوند تبارک و تعالی و ائمه هدی علیهم السلام است و مطمئنم که مردم برای تکریم آن عالم وارسته حضور باشکوهی در مراسم تشییع و ترحیم آن مرحوم خواهند داشت.
مراسم تشییع پیکر مرحوم آیت الله میرمحمدی (ره) ساعت ۱۴:۳۰ فردا (دوشنبه) از مسجد امام حسن عسکری قم به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار میشود و آیت الله العظمی شبیری زنجانی بر پیکر آن مرحوم نماز میخواند.