در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی قارچ های خوراکی غنی شده از ویتامین D در شرکتی دانش بنیان دانشگاهی در اصفهان تولید شد.
ناصر پورسعید افزود: درون قارچهای خوراکی، دارویی کلی با ترکیب های ویژه که برای بدن انسان مفید است وجود دارد و ما ویتامین D را از داخل آن استخراج نمیکنیم و بهصورت پودر غنیشده مکمل غذایی آن را تولید میکنیم.
وی افزود: تفاوتی که این محصول با قارچ معمولی دارد، اینست که ویتامین D طبیعیاش خیلی بیشتر از قارچهای خوراکی معمولی است و میتواند نیاز روزانه را تأمین کند.
پورسعید با بیان اینکه شرکت دانشبنیان ماه فارمدمستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بهطور اختصاصی از قارچ دارویی برای تولید مکملهای غذایی استفاده میکندگفت: مکمل های غذایی تولیدی این شرکت به تولید انبوه رسیده است و تا پایان سال وارد داروخانه ها می شود.
مراحل تولید قارچهای خوراکی دارویی و فرآوری و تولید مکمل غذایی آن به صورت انحصاری در اختیار چند شرکت آمریکایی، یک شرکت انگلیسی و یک شرکت آلمانی است.
به علت اینکه حدود 70 تا 80 درصد ایرانیها دچار کمبود ویتامین D هستند،فروش مکملهای ویتامین D سهم بسیار بزرگی از بازار دارویی کشور را در اختیار دارد.
فعالیت شرکت دانشبنیان ماه فارمد مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در زمینه توليد نسل جديد مكملهای غذايی، داروهای طبيعی و فرآوردههای غذايی و دارويی حاصل از زيستفناوری از سال 1379 آغازشده است.