جایزه علامه طباطبایی از سوی بنیاد ملی نخبگان به پروفسور گئورگ قره پتیان استاد رشته مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر اعطا شد.
آئین تقدیر از برگزیدگان پنجمین دوره جایزه علامه طباطبایی توسط بنیاد ملی نخبگان ۲۸ آبان با حضور آقای دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، حجتالاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها و جمعی از استادان برجسته دانشگاهی برگزار شد.
جایزه علامه طباطبایی جایزهای است که به استادان ممتاز و محققان برجسته کشورمان در تمام رشتههای علوم توسط بنیاد ملی نخبگان اعطا میشود.
برگزیدگان پنجمین دوره این جایزه استادان رشتههای فیزیک، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، سمشناسی – فارماکولوژی، پزشکی، زیبایی شناسی و علوم هنر، مدیریت، علوم اقتصادی، روانشناسی، مهندسی متالورژی، ژنتیک، گوارش، مهندسی برق، ریاضی، علوم دامپزشکی – جراحی، شیمی، کشاورزی و داروسازی بودند.
در میان ۱۹ برگزیده این جایزه، تنها ۴ نفر از رشتههای مهندسی بودند و در رشته مهندسی برق نیز تنها پروفسور قره پتیان به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
پروفسور قرهپتیان تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ مقاله تدوین کرده که بیش از ۷۰۰ مقاله وی در همایشهای بینالمللی داخل و خارج کشور ارائه شده است و بیش از ۴۰۰ مقاله علمی پژوهشی و ISI وی نیز در مجلات معتبر داخل و خارج کشور چاپ شده است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دارای ۱۵ کتاب تألیف و ترجمه است و همچنین وی ۲۵ طرح را ثبت اختراع کرده اند.
وی در سال ۹۷ به عنوان استاد برجسته مهندسی برق کشور از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و پژوهشگر برگزیده کشوری در گروه فنی مهندسی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری انتخاب شده است.
با استناد به پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) پروفسور قرهپتیان در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته است.
همچنین وی در سال ۱۳۹۶ با توجه به میزان بالاترین استنادات ثبت شده در سامانه SciVal السویر به عنوان پژوهشگر برتر ایران منتخب انجمن انرژی ایران (IEA) معرفی شده است.
رتبه ۱ گرنت پژوهشی استادان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸، پژوهشگر برتر ایران منتخب انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران (IAEEE) در سال ۱۳۸۹، استاد نمونه کشور منتخب وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۷، برنده بورس تحقیقاتی استادان ارائه شده از سوی DAAD در تابستان سالهای ۱۳۷۹ و ۱۳۸۲ از دیگر افتخارات علمی و پژوهشی این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.