یک پروژه آبیاری تحت فشار در بخش زرآباد کنارک، با اعتبار ۷۳۵میلیون تومان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: ارتقا زرآباد از بخش به شهرستان در حال پیگیری است.
در این سفر همچنین کلنگ احداث یک سد مخزنی ۵۰۰متر مکعبی با اعتبار یک میلیارد صد هشتاد میلیون تومان و کلنگ ساخت یک مدرسه ۱۴ کلاسه با زیربنای هزار و ۳۳۰ متر مربع با اعتبار بالغ ۳میلیارد دویست میلیون تومان در بخش زرآباد به زمین زده شد.
استاندار سیستان و بلوچستان از سد مخزنی کهیر و اسکله صیادی در حال احداث بندر تنگ کنارک نیز بازدید کرد.
همچنین با حضور استاندار، صبح امروز کلنگ عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی روستایی در سرباز به زمین زده شد.
موهبتی در این مراسم گفت: این مجتمع آبرسانی بین 16 روستای لاشارکاهی سرباز و روستاهای مناطق فضل الهی قصرقند مشترک است که به مدت شش ماه انجام می شود.
وی افزود: با اجرای این طرح دو هزار 350 خانوار از جمعیت روستایی شهرستانهای سرباز و قصرقند از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد.
ضرورت تبدیل اسکله زرآباد به بندر شیلاتی - تجاری
استاندار سیستان و بلوچستان در یازدهمین جلسه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هم خواستار تبدیل اسکله شهید رضایی زرآباد به بندر چند منظوره شیلاتی- تجاری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، احمد علی موهبتی گفت: با توجه به توجیه اقتصادی این طرح، باید با همکاری دستگاه های متولی طرح تبدیل این اسکله به بندر صادراتی تهیه شود و به تصویب دولت برسد.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین خواستار احیای کارگاه های شناورسازی و ساماندهی شناگاه های استان شد و اضافه کرد: علاوه بر این، اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان باید در اسرع وقت نسبت به ابلاغ نقشه پروژه جاده دسترسی بندر چابهار از درب شرقی بندر شهید بهشتی تا کیلومتر 16 اقدام کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با اشاره به راه اندازی مجدد ترمینال مسافری بین المللی بندر شهید کلانتری چابهار گفت: انتظار می رود راهکارهایی مناسب جهت بهره مندی از این ظرفیت بی نظیر ارائه شود و دستگاه های متولی نیز در این راستا همکاری لازم را با اداره کل بنادر و دریانوردی داشته باشند.
بهروز آقایی افزود: بندر زرآباد یکی از بهترین بنادر صیادی کشور است که می تواند در صادرات محصولات کشاورزی، باغی، علوفه، آبزیان و مواد معدنی نقش تاثیرگذاری ایفا کند، بنابراین تبدیل این بندر به بندری تجاری از اولویت های توسعه و زمینه ساز اشتغالزایی با نگاه بومی گرایی است.
به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، 12 کارگاه شناورسازی در استان وجود دارد که در صورت احیای آنها، سالیانه 500 شناور تولید و برای هزار و 200 نفر شغل ایجاد می شود.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین در بازدید از کارخانه سیمان مکران شهرستان سرباز ، راه اندازی این کارخانه را موجب رونق اشتغال و اقتصادی در منطقه بیان کرد.
وی در جلسه شورای اداری سرباز هم ، انتخابات آتی مجلس را یکی از مهمترین رویدادها بیان کرد و از تمامی مسئولان دستگاههای اجرایی خواست تمامی تمهیدات و تدابیر لازم را برای برگزاری انتخاباتی سالم فراهم کنند.