به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، در این جلسه نمایندگان پلیس مبارزه با قاچاق کالاو ارز، تعزیرات ودانشگاه علوم پزشکی و صنعت معدن و تجارت گزارشی از فعالیتهای خود از ابتدا امسال تا به حال ارائه کردند.
بر اساس گزارش پلیس مبارزه با قاچاق کالاو ارز از ابتدای امسال تا آخر آبان انواع کالای قاچاق شامل لوازم خانگی، پوشاک، خودرو موتور سیکلت، پارچه، احشام، سوخت و تجهیزات رایانه به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد تومان کشف شد و سیصد و بیست متهم در این باره دستگیر شدند این آمار نسبت به پارسال پنجاه درصد افزایش داشته است.
همچنین انواع ارز به ارزش چهارصد میلیون تومان از فروشندگان غیر مجاز کشف و یکصد و هشتاد متهم دستگیر شدند.
از ابتدای امسال ۷۲۰ پرونده قاچاق کالاو ارز در تعزیرات حکومتی تشکیل و ۵۹۶ پرونده مختومه و مجرمان به حدود ده میلیارد تومان جریمه محکوم شدند.
در این مدت ۱۹۶ پرونده هم در اجرای احکام تعزیرات حکومتی مختومه و علاوه بر ضبط اموال دو و نیم میلیارد تومان جریمه وصول شد.
براساس گزارش معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی هم از ابتدای امسال تا پایان آبان بیش از یک میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی و داروی قاچاق کشف شد.
بنابر گزارش صنعت معدن و تجارت هم آمار انبارهای ثبت شده استان در سامانه جامع انبارها به ۵۵۰۸ عدد رسیده است و تا به حال حدود ۴۱ درصد انبارهای استان تعیین تکلیف شده اند.
استاندار قم هم در این جلسه با قدردانی از تلاشهای انجام شده در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تهیه گزارش تحلیلی از مبارزه با قاچاق کالاو ارز در استان و بررسی آن با استانهای دیگر و آثارو پیامدهای اجرای طرح مدیریت بر سوخت و ارائه پیشنهادهای عملیاتی در این باره را خواستار شد و بر افزایش نظارتها در حوزه بهداشت ودرمان تاکید کرد.
آقای سرمست تصریح کرد اموال تملیکی مکشوفه باید در شرایط استاندارد نگهداری و فاصله جمع آوری تا فروش آنها به حداقل برسد.