از خواص جگر مرغ غافل نشوید
جگر مرغ به لحاظ مواد مغذی که دارد یک ماده غذایی بسیار ارزشمند محسوب میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، دکتر نچواک متخصص تغذیه در این باره گفت: مواد مغذی داخل جگر مرغ شامل پروتئین، آهن،
ویتامین A، انواع ویتامینهای گروه B، ویتامین c، اسید فولیک و سلنیوم است که دارای املاح ارزشمند و خاصیت ضد سرطانی دارد.
وی با بیان اینکه هفتهای یکبار مصرف جگر مرغ توصیه میشود، افزود: با این وجود خانمهای باردار، بیماران تالاسمی و افرادی که کلسترول خون بالا دارند از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنند.
دکتر نچواک با اشاره به اینکه داروها، آنتی بیوتیکها و هورمونهایی که در مرغداریها برای مرغ استفاده میشود در یک بازه زمانی ۵ تا ۱۴ روزه از بدن مرغ خارج میشود، گفت: اگر پس از این بازه زمانی کشتار مرغ صورت گیرد، با اطمینان بالایی میتوان توصیه به مصرف جگر مرغ کرد.