رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج با اشاره به انجام عملیات برفتکانی درختان، از آمادهباش ۶۰۰ نیروی این سازمان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ پیمان بضاعتی پور با اشاره به بارش برف در استان گفت: تا پایان بارش برف نیروهای سازمان در سطح مناطق دهگانه به حالت آمادهباش هستند.
وی به آمادهباش ۶۰۰ نیرو اشاره کرد و ادامه داد: همین تعداد نیروی در سازمان مستقر است تا در صورت لزوم برای کمک و انجام عملیات برف تکانی به مناطقمختلف اعزام شوند.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج، افزود: درختان پهنبرگ سطح شهر خزان نداشته و دارای برگ هستند از طرفی برف نشسته که روی برگها ممکن است سبب شکستگی درختان شود.
وی از شهروندان خواست در امر برف تکانی درختان، نیروهای سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج را یاری کنند و درختهای مقابل خانههای خود را برف تکانی کنند.
بضاعتی پور همچنین از شهروندان خواست از ترددهای غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند تا نیروهای مدیریت شهری بهراحتی بتوانند به نقاطی که دچار بحران است اعزام و رسیدگیهای لازم را انجام دهند.