به منظور توسعه روستایی
ایجاد ۲ هزار صندوق خرد محلی
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید: صندوقهای خرد محلی کار آموزش روستاییان را انجام میدهد تا آنها بتوانند کسب و کار مورد علاقه خود را راه بیندازند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه مهمترین مشکل توسعه روستایی دسترسی نداشتن به منابع مالی است گفت: صندوقهای خرد محلی کار آموزش روستاییان را انجام میدهد تا آنها بتوانند کسب و کار مورد علاقه خود را راه بیندازند.
اصغر نورالله زاده در حاشیه نشست خبری به برگزاری دوره آموزشی سیرداپ در تهران اشاره کرد و گفت: قرار است تجربیات اجرا شده اعضا در این دوره آموزشی ارائه شود و سه طرح را ارائه دهیم.
وی بیان کرد: سه طرح تحت عنوان برنامه اول اجرا شده است که در برنامه اول ما ۲۰۰۰ صندوق خرد محلی را در ۲۰۰۰ روستا با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی ایجاد کردیم و این صندوقها کار آموزش روستاییان را انجام میدهند که آنها بتوانند کسب و کار مورد علاقه خود را راه بیندازند.
وی با اشاره به اینکه این اقدامات با نگاه فقر زدایی است افزود: طرح دوم "طرح هر روستا یک محصول و هر خانه یک کارخانه است" که در ۱۰۰ روستا اجرا شده است و نمونهها را در این نشست "سیرداپ" ارائه میکنیم.
نورالله زاده، روستای بدون بیکار را طرح سوم عنوان کرد گفت: برخی روستاهای ما علاوه بر یک محصول محصولات دیگر هم دارند که دارای مزیت است و افرادی که بتواند کسب و کاری برای خود فراهم کنند سعی میکنیم مورد حمایت قرار دهیم و به همین دلیل روستای بدون بیکار نام دارند.