تعطیلی سه واحد نانوایی و رستوران غیربهداشتی در سروستان
سه واحد نانوایی و یک رستوران به دلیل رعایت نکردن مسایل بهداشتی در سروستان تعطیل شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس شبکه بهداشت و درمان سروستان گفت: در راستای نظارت و پایش مواد غذایی عرضه شده، بازرسان بهداشت محیط این شهرستان از سه واحد رستوران و نانواییهای شهر بازدید و ضمن تعطیلی این مراکز ، مواد غذایی فاسد و مرغهای بدون تاریخ مصرف موجود در آن ها را جمع آوری و معدوم کردند .
مهندس عبدالله بهادری افزود: استفاده از مواد غذایی ناسالم در پخت غذا، توجه نکردن به مسایل بهداشت محیط، نامناسب بودن مکان پخت غذا و تهیه خمیر نان، نداشتن اعتبار کارتهای بهداشتی کارکنان و مصرف دخانیات و مواد مخدر در این مکانها و رعایت نکردن استانداردهای بهداشتی، از جمله دلایل تعطیلی این مراکز پخت، تهیه و سرو نان و غذا بود.
متصدیان این مراکز غیربهداشتی به مراجع قضایی معرفی و بر اساس ضوابط قانونی با آنها برخورد میشود.