ابتکار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آموزش طب سرپایی، الگوی کشوری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، شورای گسترش
بر اساس نامهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این آموزش توسط دکتر سیدمجید صدرزاده معاون مرکز آموزشی پژوهشی درمانی هاشمینژاد مشهد، در کمیته استانداردسازی آموزش استدلال بالینی وزارت بهداشت مطرح و به تصویب رسید.
همچنین تشکیل گروه آموزشی جدید در رشته طب سرپایی نیز به تصویب شورای گسترش رسیده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد مخیر شده است که این گروه را به صورت مجازی و حسب صلاحدیدهای شورای دانشگاه تشکیل دهد.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اینباره گفت: از آبانماه گذشته، دوره آموزشی پزشکان عمومی مقطع کارورزی تحت عنوان آموزش طب سرپایی و تروما در بیمارستان هاشمینژاد مشهد آغاز شده و اکنون قریب به یک سال از شروع به کار این دوره میگذرد.
دکتر علی طلایی افزود: حدود دو ماه پیش، کارشناسان وزارت بهداشت برای بازدید از این طرح ابتکاری دانشگاه، به مشهد آمدند و از اجرای این طرح آموزشی، بسیار خشنود شدند و از آن قدردانی کردند.
وی ادامه داد: این طرح در درمانگاه بیمارستان شهیدهاشمینژاد به اجرا درآمد که از ابتدا هم به شکلی طراحی و راهاندازی شد که امکان کار آموزشی در آن باشد.
دکتر طلایی اضافه کرد: در این درمانگاه، بیماران در تریاژ، با ملاکهای تعیین شده، پذیرش و انتخاب شده و سپس به درمانگاهها ارجاع میشوند.
وی در خصوص نتایج اجرای این طرح بیان داشت: این طرح به ابتکار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا درآمد و از چنان استحکام و انسجامی برخوردار بود که علاوه بر اینکه مورد پذیرش و تصویب وزارتخانه و نهادهای بالادستی قرار گرفت، به عنوان الگوی کشوری پذیرفته شد و از دانشگاه خواسته شد که مستندات را جهت بهرهبرداری سایر دانشگاهها به وزارتخانه ارسال کند.