راموس در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید:بسیاری از کشورها از آنچه که در بولیوی روی داده است به عنوان یک کودتا یاد کرده اند، گفت:ما شاهد یک کودتا در بولیوی هستیم. زمانی که جناح مخالف به این نتیجه رسید که در انتخابات بازنده خواهد بود تلاش کرد که دولت را به تقلب در انتخابات متهم کند. آنها سپس خواهان کناره گیری مورالس از قدرت شدند. این کودتا از مدتها پیش و با حمایت کشورهای خارجی برنامه ریزی شده بود. آنها از رئیس مخالفان دولت حمایت کردند. بر اساس قانون اساسی بولیوی اگر تفاوت آرای بین نفر اول و نفر دوم ۱۰ درصد باشد نفر اول برنده خواهد بود.
وی افزود:علاوه بر این ما شاهد یک کودتا در بولیوی هستیم که در دهه ۱۹۷۰ هم مشابه آن روی داد. در آن زمان ارتش به خیابانها آمد و بسیاری از مردم را کشت. افراد زیادی هم ناپدید شدند. ما شاهد کودتایی نرم ضد رئیس جمهوری هستیم که با نظرات و سیاستهای آمریکا هماهنگ نیست. بولیوی یک کشور مستقل است. رئیس جمهور مورالس سبب استقلال روز افزون بولیوی شده است. او اقدام سیاسی خوبی انجام داده بود. او منابع مالی را به خوبی در کشور هزینه کرده است. زمانی که رئیس جمهور مورالس بر سر کار آمد او بخش نفت و انرژی کشور را ملی اعلام کرد. وی همچنین معادن لیتیوم بولیوی را هم ملی اعلام کرد. این یک معدنی راهبردی در جهان است. بولیوی بیشترین منابع لیتیوم جهان را در اختیار دارد. او بر خلاف منافع شرکتهای چند ملیتی و خودکامه رفتار کرد. این کودتا سبب استعفای رئیس جمهور کشور ما شد.
سفیر بولیوی در تهران گفت:آیا نهادی که مسئوول نظارت بر انتخابات در بولیوی است از اعتبار لازم برخوردار است، زیرا اعلام کرده است که در نتایج آراء دستکاری شده است، گفت:این نهاد از اعتبار لازم برخوردار نیست. سیستم انتخاباتی ما یک سیستم انتخاباتی به روزرسانی شده در منطقه است. در وهله دوم باید بگویم که مخالفان دولت حتی پیش از برگزاری انتخابات شائبه وجود تقلب در انتخابات را مطرح کرده بودند. آنها میخواستند که اذهان مردم را مشوش کنند. هیچ احتمالی در وجود تقلب و دستکاری در آراء وجود نداشته است. نمایندگان زیادی از مخالفان در مراکز رای گیری حضور داشتند. ادعای سازمان کشورهای آمریکایی در رابطه با دستکاری در نتیجه انتخابات هم نادرست است. آنها به همراه اروپاییها پیش از پایان شمارش آراء خواهان برگزاری انتخابات در دور دوم شده بودند. نظر سازمان کشورهای آمریکایی و اروپاییها یک نظر سیاسی است. این نظر آنها در راستای نظر کشورهایی بود که خواهان ادامه حضور مورالس در قدرت نبودند.
راموس گفت:ما شاهد بی نظمی و هرج و مرج در بسیاری از شهرهای بولیوی هستیم. مخالفان دولت پس از برگزاری انتخابات تلاش کردند که به روشهای خشونت بار و استفاده از سلاح مردم عادی را هدف قرار دهند. آنها خیابانها را بستند. آنها حتی برخی از افراد را به گروگان گرفتند. مخالفان حتی صندوقهای رای را آتش زدند. آنها خانههای مردم را آتش زدند. آنها مردم را به گروگان گرفتند. آنها با روشی بد با کشاورزان رفتار کردند. این اقدامات فقط از طرف فاشیستها انجام میشود. هم اکنون تمامی شهرهای بولیوی شاهد هرج و مرج هستند. بسیاری از مقامات به خاطر تهدیدات از مقام خود استعفاء داده اند. به نظرم مخالفان از انسجام لازم برخوردار نیستند. آنها بارها مواضع خود را تغییر داده اند. در ابتدا آنها خواهان برگزاری دور دوم انتخابات وسپس آنها خواهان برگزاری انتخابات ملی شدند. در ادامه آنها خواهان استعفای رئیس جمهور شدند. در حال حاضر پارلمان باید با استعفای رئیس جمهور موافقت کند. هم اکنون مخالفان میخواهند بدون توجه به قانون اساسی فرد مورد نظر خود را به قدرت برسانند.