معاون حقوقی و امور مجلس رئیس جمهوری به عنوان نماینده دکتر روحانی برای افتتاح چند طرح و بررسی مشکلات پنج شهرستان جنوبی استان کرمان رفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، حسینعلی امیری، در ابتدای ورود خود با حضور در گلزار شهدای کهنوج با آرمانهای شهدای والامقام تجدید میثاق کرد.
وی در ادامه، با حضور در روستای چَکِری، از گلخانه های این روستا بازدید و در جمع مردم روستای چکری مهم ترین مشکلات و معضلات روستاییان را شنید و دستور لازم را برای رفع آنها صادر کرد.
افتتاح 65هزار مترمربع آسفالت خیابانهای شهرستان کهنوج از دیگر برنامه های دکتر امیری در کهنوج بود.
به گفته محمودی شهردار کهنوج این طرح با صرف سه میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی و بافتهای فرسوده احداث شده است معاون حقوقی و امور مجلس رییس جمهور سپس در جلسه شورای اداری پنج شهرستان جنوبی شرکت کرد.
امام جمعه کهنوج در این جلسه با تشکر از دولت برای توسعه گلخانه ها، واجرای پروژه فاضلاب و بحث آبرسانی در کهنوج افزود: جمعیت استان کرمان حدود سه میلیون نفر است که یک میلیون نفر آن در جنوب کرمان زندگی می کنند که انتظار داریم رییس جمهور محترم در سومین سفر خود به استان کرمان به جنوب کرمان هم سفر کنند.
حجت الاسلام افشارمنش گفت: تفاوت زیادی بین جنوب و شمال استان کرمان وجود دارد که در جنوب کرمان محرومیت های زیادی وجود دارد و باید دولت محترم بین جنوب و شمال استان تعادل ایجاد کند.
دکتر حمزه نماینده مردم پنج گنج جنوبی در مجلس شورای اسلامی در این جلسه،با اشاره برخی از مهم ترین مشکلات جنوب استان گفت: جنوب کرمان هیچ سهمی در مدیریت استان ندارد که این امر باعث عقب ماندگی آن شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس رییس جمهور در این نشست با اشاره به مشاهدات خود و مشکلات مطرح شده در سخنان فرمانداران و ائمه جمعه پنج شهرستان جنوبی گفت: بخشی از این مشکلات مربوط به وزارتخانه ها است که نیاز است با برخی از وزرا صحبت شود و برخی دیگر نیاز به تصمیم گیری در سطح بالاتری دارد.
وی مهمترین مشکل مطرح شده را اسناد زمینهای کشاورزی که منابع طبیعی آنها را اراضی ملی اعلام کرده است عنوان و خاطرنشان کرد: برای حل این مشکل جلسه ای را با تعدادی از وزرا تشکیل و خواسته به حق مردم را به سمع و نظر آقای رییس جمهور برای حل این مشکل می رسانم.
دکتر امیری در مورد تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تنظیم بودجه سال۹۹ بدون وابستگی به نفت افزود: بودجه سال99 در دستور کار دستگاههای اجرایی قرار گرفته و ستاد تنظیم بودجه جلسات آن آغاز شده است و بودجه تقریبا با همین رویکرد قطع وابستگی به نفت تدوین شده است و در جلسات آینده دولت مورد بحث قرار می گیرد و پس از تصویب در اختیار مجلس قرار می گیرد.
معاون حقوقی و امور مجلس رییس جمهور در پایان این جلسه از رویکرد جدید دولت برای تدوین بودجه سال۹۹ نسبت به سالهای گذشته خبر داد و یادآور شد: عدالت در بحث توزیع بودجه، بودجه عملیاتی، کارا بودن بودجه، قطع وابستگی بودجه به نفت، تاکید بر منابع داخلی و ملاحظه بر اقتصادمقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری و همچنین یکی از سیاستهای راهبری دولت است از مهم ترین ویژگیهای تنظیم بودجه برای سال آینده است.