دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در چهارمین رویداد استارت آپی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ایران درخشیدند.
حمید منتظرالقائم افزود: این طرح با عنوانcelltherapy connector (CTC ) سامانهای اینترنتی برای ارتباط بین بیمار، مراکز سلول درمانی، پژوهشگاه ها و رسانهها با هدف فرهنگسازی و معرفی روش نوین سل تراپی(سلول درمانی) و معرفی بیمارانclinicaltrial یا آزمایشات بالینی به پژوهشگران در این عرصه است.
وی گفت: در این رویداد ملی از بین 50ایده مطرح شده 12 ایده موفق به کسب بیشترین آرا از حاضران شده و در رقابتی فشرده سه تیم نخست با انتخاب داوران حائز دریافت جوایز به ارزش 100 میلیون ریال شدند و مقرر شد یکی از ایده ها به منظور تجاری سازی را سرمایه گذار حمایت کند.
چهارمین رویداد استارت آپی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی 8 تا 10 آبان امسال با شرکت 100 دانشجو به همت ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
اسـتارتاپها، به شرکتهای نوپایی گفته میشود که با ایـده ای سـاده و اولیه آغاز و به سـرعت رشد کرده و به سـرمایـه هنـگفـتـی نیـاز ندارد و با یـادگیـری سریـع و تـکنـولـوژی رشد میکند.