مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی: پاکسازی مسیل ها و رودخانه ها، تامین و ذخیره سازی انرژی، ساماندهی خودروها و رفع خطر از برخی ساختمان ها از اقدامات پیشگیرانه کاهش خسارت در زمان بحران است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ جلسه ستاد مدیریت بحران خمین در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
غیاثی در این نشست گفت: تلفات جانی در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه و طبیعی خط قرمز مدیریت بحران این استان است و به همین دلیل با توجه به اینکه سیل سال گذشته استان مرکزی را در برگرفت اما هیچ گونه تلفات جانی گزارش نشد.
وی، خسارت آسیب های سیلاب پارسال در استان مرکزی را ۱۱ هزار میلیارد ریال بیان کرد و افزود: چهار هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در این استان دچار خسارت شدند که مرحله اول اعتبارات بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل جذب و این استان به کارگاه ساخت و ساز تبدیل شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی ادامه داد: پاکسازی مسیل ها و رودخانه ها، تامین و ذخیره سازی انرژی، ساماندهی خودروها، ندادن مجوز برای حفاری غیر مجاز در زمستان، جمع آوری نخاله در سطح شهر و روستا و رفع خطر از برخی ساختمان ها از اقدامات پیشگیرانه کاهش خسارت در زمان بحران است.
در ادامه این جلسه فرماندار خمین نیز گفت: ۱۶۲ سد و آب بند در شهرستان ساخته شده که سه مورد در حوزه آب منطقه ای، ۱۲ مود در حوزه جهاد کشاورزی و مابقی در حوزه منابع طبیعی شهرستان است.
طهرانی افزود: مشکلات بسیاری از سدها و بندهای خاکی با بارندگی فروردین امسال شناسایی و حل شده است.
وی، با اشاره به سکونت چهار خانواده در مدرسه روستای مزرعه قاسم این شهرستان گفت: اقدامات بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل در این منطقه در حال پیگیری است .