15 هزار و 894 تن گوشت مرغ از آغاز امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت در 7 ماه گذشته ب
اصغرزاده افزود: در این مدت 17 میلیون و 472 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ در استان انجام شد.
وی گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال 3 تا 4 دوره جوجه ریزی دارد که در این مدت هزار و 88 دوره جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال می شود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در 3 کشتارگاه طیور در شهرستان های بیرجند و قاین کشتار می شوند.
هم اکنون 200 واحد پرورشی طیور در خراسان جنوبی فعال است.