اولین دوره مهارتی، آموزشی طرح توانمندسازی مدرسان اردوهای دانش آموزی با حضور 304 نفر از فعالان این حوزه در سراسر کشور در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در آیین افتتاحیه این دوره، برگزاری
دکتر قاسمعلی خدابنده با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، افزود: این دوره، اولین دوره ای است که با مشارکت دستگاه های دیگر از جمله پلیس راهور برگزار می شود که امیدواریم بتواند علاوه بر انتقال محتواهای آموزشی مناسب به مربیان، از وقوع مشکلات در دوره های اردویی در آینده پیشگیری کند و آمار آن را کاهش دهد.
در اين مراسم مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش هم گفت: هدف از برگزاری این دوره مهارتی، آموزشی این است که فعالان اردوهای دانش آموزشی بتوانند در هنگام بحران به عنوان یک رهبر عمل کنند و نیز دانش آموزانی تربیت کنند تا در شرایط بحرانی و سخت بتوانند خدمت رسانی کنند.
علی رمضانی افزود: این دوره در حال حاضر به صورت آزمایشی برگزار می شود و تا سه سال آینده در کل کشور فراگیر می شود.
در انتهای این مراسم هم معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: این دوره از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه سومین عامل مرگ و میر در کشور حوادث رانندگی است، نقش مدرسان اردویی کشور در این زمینه حائز اهمیت است.
سرهنگ عین الله جهانی وی افزود: 17 هزار و 183 نفر از هموطنان ما در حوادث رانندگی سال گذشته جان باخته اند و 365 هزار نفر نیز در این تصادفات مصدوم شده اند که این آمار باید کاهش یابد.
وی تصریح کرد: 12 درصد افرادی که در تصادفات رانندگی کشته می شوند کودکان هستند و برگزاری این دوره ها در فرهنگ سازی و کاهش این آمار می تواند بسیار موثر و مفید باشد.
در پایان این مراسم از 19 جلد کتاب "راهنمای عمل دوره های اردویی دانش آموزی" رونمایی شد.