نخستین جشنواره برداشت «چای ترش» در روستای «علوه» شهرستان کارون برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کارون گفت: این جشنواره در ادامه معرفی گردشگری آبی و خاکی در مسیر شرق این شهرستان تعریف شده است.
حسن ناصر افزود: سه فرآورده این محصول شامل چای ترش، شربت و مربا در نخستین جشنواره به بازدیدکنندگان معرفی و عرضه شدند همچنین برنامهریزی شده که فرآوردههای چای ترش تا هشت محصول از جمله عرقیجات و لواشک افزایش یابد.
وی با اشاره به مشارکت ۶ روستا و شهر کوت عبدالله در برگزاری این جشنواره، ادامه داد: روستاهای علوه، موران، سویسه، غزاویه بزرگ، کوت سید صالح، مظفریه و شهر کوت عبدالله محصولات خود را در این جشنواره عرضه کردند.
به گفته وی بیش از ۴۰ نوع محصول متفاوت اعم از صنایع دستی (حصیربافی، توربافی و منقل های گلی)، انواع فرآوردههای خرما، کلوچه و انواع نقاشی در این جشنواره ارائه و مورد استقبال بازدیدکنندگان مواجه شدند.
چای ترش (قرمز) نوعی گیاه دارویی و از گیاهان بومی روستای علوه به شمار می رود که کشت آن از پارسال در این روستا احیا شده است.