خدمتکار بنگلادشی ساکن عربستان سعودی با انتشار تصاویر ویدئویی عاجزانه از دولتش درخواست کمک و بازگشت به کشورش کرده است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،پایگاه اینترنتی میدل ایست آی در گزارشی نوشت: یک خدمتکار بنگلادشی ساکن عربستان سعودی با انتشار تصاویر ویدئویی عاجزانه از دولتش درخواست کمک کرده است.
بر اساس این گزارش، این زن بنگلادشی که در داخل یک توالت پنهان شده است با تهیه یک ویدئو خواستار بازگشت به کشورش شده و میگوید کارفرمایان سعودی وی را آزار و اذیت کرده و گرسنه نگه داشته اند. سومی اختر ۲۵ ساله روز دوشنبه این تصاویر ویدئویی را در رسانههای اجتماعی منتشر کرد. او میگوید کارفرمایانش وی را مورد اذیت و آزار جسمی قرار داده و روغن داغ بر روی دست هایش ریخته اند. میگوید: "من دیگر شاید زنده نمانم. لطفا مرا نجات دهید. آنها ۱۵ روز است که مرا زندانی کرده اند و هیچ غذایی به من نداده اند. آنها مرا کتک زدند و سپس دستهایم را با روغن داغ سوزاندند. " او همچنین میگوید: "آنها مرا از خانهای به یک خانه دیگر منتقل کردند. در خانه اول، آنها مرا شکنجه کردند و بارها مرا کتک زدند و سپس مرا به جایی دیگر بردند و در آنجا هم همین رفتار را با من کردند. "
در این ویدئو دیده میشود که اختر گوشی تلفن همراه را در مقابل صورت خود گرفته و ظاهرا از دست کارفرمایان خود پنهان شده و به صورت پنهانی در حال تهیه این ویدئو و درخواست کمک است. او همچنین ادعا کرد توسط کارفرمایان خود مورد اذیت و آزار جنسی قرار گرفته است. نورالاسلام همسر او در گفتگو با فرانس پرس اعلام کرد در تلاش برای "بازگرداندن او بود، اما موفق نشده است. "
به گفته نماینده براک - که یک مؤسسه غیر دولتی بنگلادشی است که برای بازگرداندن اختر تلاش میکند- در حال حاضر، اختر همچنان در خانه کارفرمایان سعودی خود در جده به سر میبرد و تلفن همراهش هم از او گرفته شده است. اختر در یک ویدئوی دیگر که یک ماه پیش آن را در رسانههای اجتماعی منتشر کرد، گفته بود زمانی که درخواست کمک کرد هیچ واکنش مثبتی از سوی دولت بنگلادش یا دلالانی که او را برای کار به عربستان سعودی منتقل کردند دریافت نکرده است.
در پی انتشار گزارشهای اشتباه در رسانههای اجتماعی در این باره که اختر مرده است، ویدئوی منتشر شده توسط اختر با انتقادها و اعتراضات گستردهای در خیابانهای داکا -پایتخت بنگلادش- مواجه شده است.
با این حال، خانواده اختر از آن زمان به بعد اعلام کرده اند او زنده است و آنها در حال همکاری با دولت بنگلادش هستند که روز یکشنبه از عربستان سعودی خواست اختر را به بنگلادش بازگرداند. این تصویر ویدئویی یک روز پس از آن منتشر شد که جسد یک زن کارگر در اواخر ماه اکتبر از عربستان سعودی به بنگلادش بازگردانده شد.
اطلاعات جمع آوری شده توسط براک نشان میدهد تنها در سال جاری جسد ۴۸ کارگر زن از عربستان سعودی به بنگلادش منتقل شده است. اوایل امسال، دولت بنگلادش برای نخستین بار اذعان کرد زنان بنگلادشی به سبب سوء استفادههای جنسی از عربستان سعودی به بنگلادش بازگشتند. بر اساس گزارش وزارت امور رفاهی مهاجران از سال ۱۹۹۱, دست کم ۳۰۰ هزار زن بنگلادشی برای کار روانه عربستان سعودی شدند. کار کردن این افراد در خارج دومین منبع بزرگ درآمد برای اقتصاد بنگلادش است و دولت این کشور اخیرا پیشنهاد ممنوعیت کار کردن زنان بنگلادشی در عربستان سعودی را رد کرد.