وزیر فرهنگ در سمنان
چاپ بیش از 100 هزار جلدکتاب در کشور
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سمنان : از ابتدای امسال تاکنون بیش از 100 هزار جلد کتاب در کشور به چاپ رسیده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، سیدعباس صالحی در دیدار با نماینده ولی فقیه استان سمنان افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدامات زیربنایی خوبی در حزوه فرهنگ انجام داده و از سال ۹۲ بیش از هزار کتابخانه در کشور احداث کرده است.
وی با اشاره به فعالیت های قرانی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: بیش از 2 میلیون نفر عضو کانون های فرهنگی و هنری مساجد هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسانه را از دیگر فعالیت های این وزارتخانه بیان کرد و گفت: مجوزهای فعالیت های مختلف رسانه ای از طریق این وزارت خانه صادر می شود.
سیدعباس صالحی افزود: حوزه دیگر فعالیت وزارتخانه، هنر و فعالیتهای هنری است که در این حوزه نیز فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدامات مختلفی در حوزه های مختلف نمایشی، تجسمی، آوایی و انجام داده است .
وی با اشاره به سابقه غنی استان سمنان در حوزه های مختلف گفت: این استان دارای پتانسیل های بسیار خوبی بوده و اقدامات مطلوب فراوانی در این استان انجام شده است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان هم در این دیدار گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این ظرفیت را دارد که مرشد و هدایتگر باشد.
آیت الله شاهچراغی افزود : وزارت ارشاد ظرفیتهای بالایی دارد و می تواند منشا خدمات فراوانی برای کشور باشد.
وی گفت: امیدواریم تمام اقدامات ارشاد رنگ خدایی و دینی داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان همچنین کمبود آب را مهمترین مشکل استان سمنان عنوان کرد و افزود: اگر مشکل کمبود آب حل شود بخش زیادی از مشکلات استان حل می شود و امیدواریم دولت در این زمینه فکری بکند.