حدود ۶۶تن عسل طبیعی از کندوهای این شهرستان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر گفت: مهمترین گونههای عسل تولیدی در این شهرستان شامل گون و کُنار هستند که میانگین عملکرد در هر کندو ۶تا هفت کیلوگرم است .
ایرج بادپیما افزود:۱۰۳زنبوردار با حدود ۱۰۰هزار کندو در شهرستان شوشتر فعالیت دارند .
وی ادامه داد : زنبورداران این شهرستان یک برداشت را مردادماه در مناطق ییلاقی و برداشت دوم را آبانماه در مناطق قشلاقی انجام میدهند.
شوشتر از قطبهای مهم کشاورزی در استان خوزستان است که سالانه حدود ۵۵۰ هزارتن محصول کشاورزی در این شهرستان تولید میشود.