نایب رئیس انجمن ارتودنتیستهای ایران گفت: والدین برای پیشگیری و درمان به موقع ناهنجاریهای دندانی فکی کودکان، باید نخستین مشاوره ارتودنسی آنها را در سن ۶ تا ۷ سالگی انجام دهند.
وی ادامه داد: برگزاری همایش بستری را فراهم میکند که متخصصان ارتودنسی کشور اطلاعات علمی خود را از طریق حضور در سخنرانیهای علمی و شرکت در کارگاهها ارتقا دهند.
آقای دکتر جعفری افزود: همچنین هم زمان با همایش، برپایی نمایشگاه مواد و وسایل ارتودنسی نیز این امکان را فراهم میآورد که با جدیدترین مواد و تکنولوژیهای روز در رشته ارتودنسی آشنا شوند.
وی در توضیح این سؤال که انجمن چه کارهایی برای به روز نگه داشتن دانش متخصصان ارتودنسی کشور انجام میدهد، گفت: انجمن علاوه بر همایش و نشست علمی تخصصی سالانه که بزرگترین رویداد علمی ارتودنسی سال محسوب میشود، چندین نشست علمی تخصصی نیز هر سال برگزار میکند. همچنین برگزاری دورههای بازآموزی برای همکاران دندانپزشک نیز همواره در دستور کار قرار داشته است.
نایب رئیس انجمن ارتودنتیستهای ایران، در پاسخ به این سئؤال که مردم چگونه میتوانند به متخصصان ارتودنسی عضو انجمن در نقاط مختلف کشور دسترسی داشته باشند، افزود: شرط عضویت در انجمن ارتودنتیستهای ایران این است که فرد باید پس از گذراندن دوره دندانپزشکی عمومی، دوره تخصص ارتودنسی را در یکی از دانشگاههای داخل کشور با موفقیت به پایان رسانده باشد. اگر فردی در خارج از کشور دوره تخصص ارتودنسی را گذرانده باشد باید مدرک وی به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد تا بتواند به عضویت پیوسته انجمن ارتودنتیستهای ایران در آید.
وی ادامه داد: مردم در هر نقطهای از کشور که باشند با مراجعه به سایت انجمن به نشانی www.iao.ir و در قسمت جستجوی متخصصان، اسامی، نشانی و تلفن اعضای انجمن ارتودنتیستهای ایران را مشاهده کنند.
آقای دکتر جعفری در خصوص اینکه مردم برای خدمات درمانی و پیشگیری از ارتودنسی باید به چه نکاتی توجه و به چه کسانی مراجعه کنند، گفت: نخستین قدم برای پیشگیری و کاهش بروز مشکلات ارتودنسی این است که کودکان خود را در سن ۶ تا ۷ سالگی برای معاینه اولیه ارتودنسی ببریم. این کار به تشخیص زودهنگام ناهنجاریها و پیشگیری از آنها کمک شایانی میکند و این امکان را فراهم میکند که مشکلات دندانی فکی در زمان مناسب تحت درمان قرار گیرد.