اصفهانی ها بیش از 270 کیلوگرم ژل رویال تولید کردند .
سیدمحمدمهدی طبائیان افزود: این ژل که از غده های زنبور عسل ترشح و تولید شده ، هم اکنون در بازار با قیمت 10 تا 12 هزار تومان به صورت گرمی به فروش می رسد .
وی با بیان اینکه با استفاده از این ژل می توان به طور مصنوعی سلول های زنبور ملکه را پرورش داد ، گفت: ژل رویال به عنوان غذای اصلی ملکه استفاده می شود.
کارشناس مسوول زنبور عسل جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: استفاده از این ژل علاوه بر خروج زنبورداران از روش تولید تک محصولی عسل، صرفه جویی اقتصادی زنبورداران و جلوگیری از کوچ برای تولید این محصول را به همراه دارد.
طباییان ادامه داد : این ژل دارای ترکیبی بسیار پیچیده از اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه و ویتامین ها است که بسیار مقوی بوده و خواص درمانی بسیار موثر ی در درمان آلزایمر و ترمیم زخم های پوستی دارد.
استان اصفهان از مراکز پیشتاز تولید این محصول در کشور است .