فرمانده کل ارتش: نقشآفرینی نیروی زمینی، نیروی هوایی و سایر نیروهای ارتش در جبهه مقاومت و دفاع از حرم، هر زمان که به صلاح باشد، رسانهای میشود.
وی درباره تغییرات ساختاری و تاکتیکی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی زمینی متناسب با تغییرات صورت گرفته در تهدیدات، باید خود را متحول میکرد تا در هر شرایطی بتواند مأموریتهای شناسایی، طرحریزی و اجرای دقیق عملیات در حوزههای مختلف را انجام دهد.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: بحمدالله نیروی زمینی ارتش این کار بزرگ و انقلابی را با مدیریت جهادی فرمانده نیروی زمینی ارتش، با سرعت و عمق خوبی انجام داده است.
امیر سرلشکر موسوی افزود: امروز نیروی زمینی ارتش ساختارها، سازمانها، مهارتها، آموزشها، تخصصها و نحوه عملیات و عملکردها را تغییر داده و خود را برای تهدیدات پیش رو آماده کرده است.
وی با بیان اینکه امروز نیروهای واکنش سریع ارتش در اوج آمادگی قرار دارند، افزود: بخشهای عمدهای از این نیروها در مرزهای شرقی، غربی و جنوبغربی در حال پاسداری از حدود و ثغور کشور هستند.
فرمانده کل ارتش در پایان با اشاره به فرمایشهای فرمانده معظم کل قوا پیرامون نقشآفرینی مؤثر ارتش در دفاع از حریم اهل بیت (س) گفت: نقشآفرینی نیروی زمینی، نیروی هوایی و سایر نیروهای ارتش در جبهه مقاومت و دفاع از حرم، هر زمان که صلاح باشد، رسانهای میشود.
وحشت دشمنان با تیپهای واکنش سریع ارتش
فرمانده کل ارتش گفت: تیپ ۶۵ نیرو مخصوص یگانی خوشنام است که موجب رعب دشمنان و مایه امید دوستان است.
امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» امروز در مراسم پایانی دورههای آموزشی نیروهای واکنش سریع نزاجا گفت: تیپ ۶۵ نیرو مخصوص، تیپ زبده نیروهای مسلح و یگانی خوشنام و مقتدر است، این تیپ برای دشمنان موجب رعب و وحشت و برای دوستان، مایه امید است.
وی با بیان اینکه امروز نیروهای واکنش سریع امید و آینده ملت عزیز ایران در برابر تهدیدها هستند، افزود: تکاوران ما سدهای فولادین دفاع از ملت و کشور هستند.
فرمانده کل ارتش گفت: یکی از اهداف بسیار مهم ما در نیروی زمینی تربیت افراد چند مهارته و تشکیل یگانهای چندمنظوره بوده است که در این کار، نزاجا بسیار خوب عمل کرده و اهداف تعیین شده را با زمان کمتر و دقت بالاتر طی کرده است.
سرلشکر موسوی ادامه داد: ارتقای مهارت در نیروی زمینی حدی ندارد؛ چون تهدیدها؛ پیچیده، متنوع و غیر قابل پیشبینی هستند؛ لذا مهارتها نیز باید متناسب با تهدیدها، در حال ارتقا و پیشرفت باشند.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: نیرویی زمینی در مسیر نیازمندیهای انقلاب و جلوتر از تهدیدها با سرعت خوبی در مسیر تحول پیش میرود؛ اما ایمان و اراده بالاتر از همه توانمندیهاست که حکایت از عزم درونی و جدی ارتش برای تحقق اهداف جمهوری اسلامی به ویژه تحقق اهداف گام دوم انقلاب دارد.
مراسم پایانی دورههای واکنش سریع و نیرو مخصوص نیروی زمینی ارتش با حضور امیر سر لشکر موسوی فرمانده ارتش، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نزاجا، امیر سرتیپ آشتیانی جانشین ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از فرماندهان عالی رتبه در تیپ ۶۵ برگزار شد.
در این دوره ۵ تیپ نیرو مخصوص و واکنش سریع به مدت ۸ هفته آموزشهای نوین در حوزه واکنش سریع و نیرو مخصوص را با حضور استادان مجرب فراگرفتند.
رهایی گروگان، کوهستان، کویر، جنگل، مشق عملیات سریع، تازش، اعتماد بنفس، چتر بازی و هلی برن بخشی از آموزشهایی است که ۵ تیپ واکنش سریع نزاجا آنها طی کردند.
تیپ ۲۵ تبریز، تیپ ۳۵ کرمانشاه، تیپ ۴۵ شوشتر، تیپ ۲۲۳ پرندک به میزبانی تیپ ۶۵ نوهد در تهران این دوره را به پایان رساندند.
در این مراسم نشان دوره نیرو مخصوص و واکنش سریع با حضور فرمانده کل ارتش به نمایندگی از افراد تحت آموزش به فرماندهان تیپهای حاضر اعطا شد.
همچنین در این دوره نشان ویژه نیرو مخصوص به فرماندهان تیپهای واکنش سریع و نیرو مخصوص اعطا شد.
امیر سرتیپ حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش
نیروی زمینی ارتش ۵ تیپ تکاوری دارد
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: یگانهای واکنش سریع و نیروی مخصوص نزاجا به استعداد ۵ تیپ رسیده است.
امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» امروز در مراسم پایانی دورههای آموزشی نیروهای واکنش سریع درباره بازطراحی یگانهای نزاجا اظهار داشت: در اجرای منویات فرمانده معظم کل قوا، امروز نیروی زمینی تغییرات ساختاری را در خود ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه امروز دیگر نیروی زمینی از یگان پیاده استفاده نمیکند، افزود: براساس تدابیر صورت گرفته، یگانهای نزاجا امروز به سه دسته متحرک هجومی، یگانهای واکنش سریع و یگانهای متحرک مکانیزه و زرهی تقسیم میشوند.
امیر حیدری با اشاره به دورههای آموزشی تکاوران نزاجا گفت: در حوزه دورههای واکنش سریع اخیراً دو هزار و ۲۲۴ نفر تحت آموزشهای نیرو مخصوص و تکاوری قرار گرفتند.