۶ هزار و ۷۰۰ تن ماهی پرورشی با افزایش ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال در شهرستان آمل تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اعلام این خبر گفت: ۱۱۰ واحد فعال پرورش ماهی قزل آلا در این شهرستان، ۵ هزار و ۹۰۰ تن ماهی و ۸۰ واحد فعال پرورش ماهی گرمابی نیز ۸۰۰ تن ماهی تولید و ۵۰۰ نفر در مزارع پرورش ماهی این شهرستان مشغول به کار هستند. سید حسین اسلامی، با اشاره به اهمیت پروتئین حیوانی به ویژه پروتئین گوشت سفید در تغذیه انسان و لزوم توجه به این بخش غذایی افزود: گوشت ماهی به دلیل بالا بودن ارزش غذایی، وجود اسید آمینه، اسیدهای چرب غیر اشباع، مواد معدنی و ویتامینها از دیرباز مورد تغذیه جوامع بوده و تکثیر و پرورش انواع ماهیان در آبهای داخلی و بهره گیری از آبهای زیرزمینی یک امر مهم و جدی محسوب میشود.