سرنوشتي تکراري اين بار براي داعش؛
جانشين البغدادي معرفي شد
گروهک تروريستي داعش ضمن تاييد خبر کشته شدن ابوبکر بغدادي ابوابراهيم الهاشمي القرشي را به عنوان جانشين وي معرفي کرد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از بیروت، داعش روز پنج شنبه در بیانیهای کشته شدن ابوبکر البغدادی سرکرده خود را تایید کرد.
شبکه تلویزیون المنار لبنان هم گزارش داد: گروه تروریستی داعش فردی به نام ابو ابراهیم الهاشمی القرشی را به عنوان جانشین ابوبکر البغدادی تعیین کرد.
شبکه تلویزیونی الحدث وابسته به عربستان سعودی در خبری اعلام کرد: گروه داعش ابوحمزه القرشی را به عنوان سخنگوی این گروه تعیین کرد.
اين در حالي است که مي توان به اظهارات متعدد مقامات آمريکايي از جمله وزير امور خارجه وقت آمريکا هيلاري کلينتون مبني بر به وجود آوردن داعش براي پيشبرد اهداف آمريکا در منطقه غرب آسيا در کتاب "گزينه هاي دشوار" اشاره کرد و تاريخ گواهي مي دهد که دولت هاي آمريکا از گروه ها و جريان هاي سياسي در کشورهاي مختلف استفاده ابزاري مي کند و زماني که تاريخ مصرف آنها به پايان مي رسد و يا منافع آمريکا تامين مي شود همانند فيلم هاي هاليودي به حذف آنها اقدام مي کند همانگونه که با سران طالبان و القاعده همين رفتار شد و با حذف فيزيکي سرکردگان آنها؛ افراد ديگري با رفتاري متفاوت در راس اين گروه هاي تروريستي قرار مي گيرند و به گونه اي ديگر در راستاي تامين منافع آمريکا قدم بر مي دارند.
به عنوان مثال مي توان به نقش آمريکا در تاسيس و حمايت از القاعده در اواخر دهه نود ميلادي نام برد. سازمان القاعده در سال 1988ميلادي از سوي اسامه بن لادن با هدف جذب و آموزش نیروهاى جهادى اسلامگرا براي مقابله با شوروي تشکیل شد. این سازمان که در واقع از دل یک سازمان دیگر تحت عنوان «دفتر خدماتى» (منظور دفتر خدماتى مجاهدین افغان است) متولد شده بود، یک سازمان جهادى بود و در بیش از 50 کشور دنیا شعبه داشت. دولت های غربى به ویژه آمریکا، درچارچوب سیاست «سد نفوذ» خود در مقابل کمونیسم شوروى در دوره جنگ سرد از طریق حمایت نظامى و مالى، اسلامگرایان را تقویت مى کردند. در واقع در دوره جنگِ سرد، دین اسلام به عنوان یک ابزار سیاسى علیه مسکو از سوى آمریکا به کار گرفته مى شد. پس از شکست شوروی در جنگ افغانستان در سال 1989م، برخى از مجاهدین عرب به کشورهاى خود بازگشتند و مبارزه علیه دولتهای «فاسد» و «سکولار» خود را ادامه دادند و برخى دیگر نیز در افغانستان ماندند و در قالب «تشکیلات القاعده» تحت آموزش نظامى قرار گرفتند.اما در اوائل دهه 1990ميلادي دچار چرخش راهبردى سریع شد؛ به این معنى که اولویت خود را از «دشمن نزدیک» به سمت «دشمن دور» به عبارت بهتر ایالات متحده آمریکا تغییر داد. از این پس و به طور مشخص از سال 1992م که اولین حمله تروریستی القاعده علیه آمریکا صورت گرفت، این سازمان راهبرد خود را مبتنى بر «جهاد علیه آمریکا» در قالب تروریسم مطرح کرد.
همچنين مرگ بن لادن با ابوبکر البغدادي تشابهاتي دارد از جسد هر دوي اينها هيچگاه عکسي منتشر نشد و بقاياي جسد هر دوي آنها نيز به دريا انداخته شد و هر دوي آنها مانند فيلم هاي هاليوودي کشته شدند.
اما اين پايان ماجرا نيست و ترامپ در اقدامي طنزگونه و عجيب به سگي که در اين حادثه زخمي شده بود مدال افتخار اهدا کرد. مدالي که با تمسخر اصحاب رسانه در داخل آمريکا مواجه شد و اين عکس را فتوشاپ خواندند و به انتشار عکس واقعي آن اقدام کردند.
در واقع تصویر حقیقی متعلق به "جیمز سی مک کلوئن" پزشک بازنشسته ارتش آمریکا است که ترامپ پیش از این برای قدردانی از وی برای نجات ده ها نفر در جنگ ویتنام بر گردن وی مدال افتخار انداخته بود.