به گزارش خ
برگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ آیت الله فلاحتی با بیان اینکه برخی بیمارستان ها در تراز مردم گیلان نیست افزود: زیرساخت های بهداشت و درمان در گیلان
رضایت بخش نیست و باید هرچه سریعتر برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.
وی با بیان اینکه بیمارستان های پورسینا و دکتر حشمت پس از چندین دهه ارائه خدمات بهداشتی فرسوده اند افزود: با توجه به اینکه بسیاری از مردم استان های دیگر برای درمان به گیلان می آیند و انتظار داریم مسئولان مربوطه به اولویت های استان توجه ویژه داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: گیلان به دلیل شرایط اقلیمی، سوء تغذیه و نبود اطلاع رسانی مناسب یکی از استان های مستعد شیوع بیماری هاست و توجه به بیمه سلامت در کاهش هزینه ها ضروری است.
آیت الله فلاحتی بر ساماندهی بیمارستان های استان تاکید کرد و افزود: داشتن روحیه مجاهدانه، خلاق، و اتاق اندیشه ورز برای انجام فعالیت ها توسط مسئولان تاثیرگذار است و باید در بخش بهداشت و درمان نیز برای حل مشکلات گیلان مجاهدانه عمل کرد.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات زیست محیطی گیلان بویژه مشکلات پسماند و فاضلاب رشت گفت: فارع از هرگونه خط فکر و اندیشه سیاسی از طرح های نو برای حل این مشکلات استفاده ی کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این دیدار اتمام بیمارستان 400 تختخوابی لاکان رشت را اولویت وزارتخانه اش دانست و افزود : اتمام سازه این بیمارستان به 100 میلیارد تومان و تجهیز آن نیز به 150 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تلاش می کنیم با اختصاص به موقع اعتبارات آن را به زودی به بهره برداری برسانیم.
سعید نمکی با اشاره به ثبت سالانه 380 هزار مرگ در کشور گفت: 100 هزار مرگ در کشور مربوط به فشار خون است و وزارت بهداشت برای مردمی کردن نظام سلامت و اجرای طرح های پیشگیری برنامه ویژه ای دارد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم در این دیدار با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی برای ساخت بیمارستان هزار تختخوابی رشت افزود: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای ساخت این بیمارستان استفاده کرد.
وی همچنین از اجباری شدن اجرای قانون بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: جزییات این طرح تا دو روز آینده توسط وزیر بهداشت به مردم اعلام می شود.