دهقی ها با برپایی 20 غرفه زعفران ناب ، در روستای گردشگری دوماب اصفهان جشن طلای سرخ می گیرند .
مرتضوی افزود: در این جشنواره محصول ناب زغفران دهق به همراه محصولات بومی این شهر شامل عسل و فرآورده های زعفران در قالب 20 غرفه در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
وی گفت: منطقه دهق به دلیل برخورداری از شرایط آب و هوایی و خاک حاصلخیز ، از کمترین میزان آفات و بیماری های گیاهی و در عین حال بالاترین راندمان برداشت برخوردار است و از مراکز عمده تولید زعفران استان به شمار می رود .
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: میزان سطح زیر کشت زغفران استان ، امسال به دلیل تغییر الگوی کشت مقام به خشکی ، حدود 300 هکتار معادل دو هزار و 400 کیلو گرم محصول افزایش یافته است .
احمدرضا رییس زاده افزود : استان اصفهان با دارا بودن بیش از هزار و 280 هکتار سطح زیر کشت زغفران و تولید سالیانه بیش از 8 تن از این محصول ، رتبه چهارم کشور را در این حوزه به خود اختصاص داده است .
در استان اصفهان از هر هکتار سطح زیر کشت زعفران حدود 8 کیلوگرم محصول برداشت می شود.