رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا خواستار تشکیل کمیته مشترک با پژوهشگاه قوه قضاییه برای چارهاندیشی در پروندهها شد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی با اشاره به لزوم کاهش ارجاع پروندهها به قوه قضاییه گفت: در این صورت میتوان از محرومیتهای اجتماعی مختلفی به جای اعمال مجازات استفاده کرد.
وی افزایش بازدارندگی احکام را هدف دیگری برای حل پروندهها در کلانتری دانست و اظهار کرد: زندانهای ما بازدارندگی کافی را ندارند.
سردار رادان با بیان این که باید کارگروه مشترکی میان پژوهشگاه قوه قضاییه و ناجا تشکیل داد، گفت: در این کارگروه باید موارد مشترک را با هدف کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی مطرح و برای آنها چارهاندیشی کنیم.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در ادامه دیدار با تاکید بر وجود فصول مشترک فعالیت بین ناجا و قوه قضاییه اظهار کرد: پژوهشگاه مرکز تصمیمسازی و قوه عاقله دستگاه قضاست که نیازهای علمی این دستگاه را تامین میکند.
سید حجتالله علم الهدی با تشریح جایگاه پژوهشگاه به عنوان بازوی کارشناسی قوه قضاییه گفت: پژوهشگاه، حلقه واسط قوه قضاییه و نهادهای علمی، دانشگاهی و نیز حوزوی است.
علمالهدی با معرفی ساختار پژوهشگاه در قالب پژوهشکدههای مختلف تحقیقاتی افزود: از آنجایی که پژوهشگاه قوه قضاییه میان نخبگان دانشگاهی و دستگاه قضایی جایگاه مناسبی دارد، بستر مناسبی برای فعالیتهای مشترک خواهد بود.
رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با اشاره به تاکیدات ریاست قوه قضاییه مبنی بر دوری از هرگونه موازیکاری افزود: ما سعی داریم برای دوری از موازیکاری، روی نقاط مشترک تمرکز کنیم. قوه قضاییه و نیروی انتظامی موضوعات مشترک زیادی دارند لذا ما در پژوهشگاه میتوانیم طرحهای مطالعاتی، میزگرد و همایشهای مشترکی با مرکز مطالعات راهبردی ناجا برگزار کنیم.
در ادامه این دیدار دکتر حامد نیکونهاد به تاکیدات رییس قوه قضاییه مبنی بر حل و فصل برخی اختلافات در کلانتری اشاره کرد و لازمه این کار را ارتقای سطح حقوقی کلانتریها دانست.
در این دیدار دکتر حامد نیکو نهاد، معاون پژوهشی و محمودرضا کریمی مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه قوه قضاییه و همچنین دکتر روحی معاون دانش و پژوهش مرکز راهبردی ناجا نیز حضور داشتند.