مدیرکل مدیریت بحران: استان خوزستان پس از بارندگی های چند روز گذشته مشکلی ندارد و وضعیت آب و برق در سطح استان پایدار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، کیامرث حاجی زاده افزود: بر اثر بارندگیهای 24 ساعت گذشته مدارس سه شهر خوزستان تعطیل شد.
وی تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته 17 و 6 دهم میلیمتر بارش در شهر شادگان ثبت شده است، ضمن اینکه طوفان با سرعت 90 کیلومتر بر ساعت شهرهای شادگان، آبادان و خرمشهر را درنوردید.
حاجی زاده ادامه داد: در بارندگیهای روزهای اخیر در مجموع یکهزار و 323 نفر با عارضه تنفسی در خوزستان به مراکز درمانی مراجعه کردند که 286 نفر در روز 28 مهر، 581 نفر در روزهای دوم و سوم آبان و 456 نفر هم دیروز به مراکز درمانی مراجعه کردند.
به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان، در حال حاضر مشکل خاصی در سطح استان وجود ندارد و وضعیت آب و برق در استان پایدار است.
وی در خصوص وضعیت آورد ورودی و خروجی سدهای کرخه و دز، توضیح داد: ورودی صبح امروز سد دز 100 متر مکعب بر ثانیه و خروجی این سد 200 متر مکعب بر ثانیه است.
حاجی زاده افزود: همچنین ورودی سد کرخه 23 متر مکعب بر ثانیه و خروجی آب از این سد 146 متر مکعب بر ثانیه و تراز سد 203 متر گزارش شده است.