برداشت زعفران از 16 هزار و 703 هکتار سطح زیرکشت این محصول در سرزمین طلای سرخ آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان با اشاره به افزایش 6
عصمتی پور با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت زعفران در خراسان جنوبی به شهرستان قاین اختصاص دارد، افزود: برداشت زعفران در استان تا آذر ادامه دارد.
وی تعداد بهره برداران تولید زعفران در استان را 38 هزار نفر اعلام کرد.
رئیس شورای ملی زعفران هم گفت: با توجه به درجه بندی استانداردهای جهانی، زعفران قائنات همچنان مرغوب ترین زعفران جهان است و زعفران منطقه قائنات بویژه در مناطق کوهستانی چه بلحاظ قدرت رنگ دهی (کروسین)، چه به لحاظ عطر (اجزاءسافرانال ) و چه به لحاظ طعم (پیکروکروسین ) همچنان در جهان بی نظیر است.
محسن احتشام استفاده از آب شیرین برای آبیاری، استفاده نکردن از کود شیمیایی، مهارت و تجربه کشاورزان، برداشت زعفران در صبح زود و نگهداری مناسب این محصول مهم را از دلایل مرغوب بودن زعفران قائنات اعلام کرد .
زعفران تولید شده در خراسان جنوبی، به علت برداشت گل زعفران قبل از طلوع آفتاب و برداشت غنچه قبل از بازشدن از کیفیت، عطر و قدرت رنگ دهی بالایی برخوردار است و مشتریان زیادی در کشورهای همچون آلمان، آمریکا، اسپانیا و حاشیه خلیج فارس دارد.
پارسال 63 تن زعفران از اراضی زیرکشت خراسان جنوبی برداشت شد.