سند توسعه ورزش همگاني استان قم در افق 1404 امروز در جلسه شوراي ورزش همگاني تصويب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،
آقاي منعم مديرکل ورزش و جوانان استان به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: ورزش همگاني شامل ورزش هايي چون پياده روي، کوهپيمايي، دوچرخه سواري و امثال آن است که در حال حاضر حدود 270 هزار نفر از مردم قم در آن مشارکت دارند و قرار است در سال 1404 به 520 هزارنفر برسد.
وي افزود: براساس اين برنامه سهم هر دستگاه براي گسترش اين ورزش مشخص شده است که بايد بر اساس برنامه عملياتي تدوين شده براساس اين سند نقش خود را ايفا کنند.
آقاي منعم با بيان اينکه در حال حاضر 42 پايگاه ورزش همگاني براي آقايان و بانوان در شهر قم فعال است خاطرنشان کرد: تا پايان سال 9 پايگاه ديگر نيز به اين تعداد اضافه خواهد شد.
استاندار قم در اين جلسه الزامات اجرايي اين سند را مود توجه قرار داد و تصريح کرد: توجه به اسناد بالادستي و برنامه ششم توسعه توجه ويژه به کيفيت به جاي کميت به منظور اثربخشي در جامعه و نظارت و پيگيري براي اجراي آن از جمله اين الزامات است.
آقاي سرمست با تاکيد بر اينکه ورزش همگاني بايد به يک باور عمومي در جامعه تبديل شود از پيشنهاد اداره کل آموزش و پرورش براي اختصاص سالن ورزشي مدارس در روزهاي پنج شنبه و جمعه به اين منظور استقبال کرد و گفت: علاوه بر دستگاههاي دولتي سازمان هاي مردم نهاد هم بايد در اين مهم وارد شوند.
استاندار همچنين بر ورود تمام قد صداوسيما براي گسترش ورزش همگاني تاکيد کرد.
آقاي سرمست با تصريح براينکه معمولا براي مناسبت هاي مذهبي در ايام حزن و اندوه برنامه ريزي هاي گسترده اي صورت ميگيرد افزود: بايد از مناسبت اعياد و جشن ها نيز براي گسترش ورزش هاي همگاني استفاده کنيم تا باعث نشاط جامعه بشود.
استاندار همچنين گسترش وزش هاي بومي و محلي به ويژه در روستاها و توجه به سلامت بانوان از طريق گسترش ورزش را مورد توجه خاص قرار داد.
حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي هم ورزش همگاني را بستري مناسب براي تقويت ورزش قهرماني دانست و گفت: استفاده از زمين هاي بلااستفاده دولتي، مجهول المالک و حتي شخصي در صورت توافق با مالکان همچنين توسعه پايگاههاي وزش به ويژه در شامگاهان ميتواند به گسترش اين ورزش کمک کند.
در اين جلسه همچنين از آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکي و بهزيستي به عنوان دستگاههاي برتر در زمينه ورزش در سال 97 قدرداني شد.