نماینده ولی فقیه در گیلان گفت : ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی بین دانش آموزان ضرورتی است که با تعامل آموزش و پرورش با حوزه های علمیه محقق می شود.
آیت الله فلاحتی با اشاره به ظرفیتهای بالقوه و فراوان فرهنگ اصیل ایران اسلامی در حوزه سبک زندگی و تبلور استعدادهای بالقوه اجتماعی گفت : امروز نسل جدید و جوان جامعه نیازمند مفاهیم متعالی موجود در ذخایر فرهنگی این سرزمین است که در بستر تاسی از آموزه های اسلام اصیل ، دوام و قوام یافته و می تواند تحول ساز باشد.
امام جمعه رشت همچنین آموزش و پرورش را متولی تعلیم و تربیت نسلی دانست که آینده ایران اسلامی در دهه های آینده به دست پرتوان و همت والای خود رقم خواهد زد.
آیت الله فلاحتی در ادامه بر ضرورت تعامل آموزش و پرورش با دستگاههای فرهنگی - اجتماعی استان تاکید کرد و افزود : نیل به اهداف مطلوب فرهنگی و آموزشی مستلزم بهره گیری از تمامی ظرفیتها در بستر مشارکت جمعی است.
حجتالاسلام والمسلمین انصاری مدیر حوزه های علمیه گیلان نیز از همکاری و فعالیت، 220 روحانی و طلبه حوزه های علمیه در 220 مدرسه استان خبر داد و گفت : آموزش قرآن، تبیین مفاهیم دینی و رفع شبهات شرعی دانش آموزان از فعالیتهای آموزشی- تربیتی طلاب و روحانیان در مدارس است.
نادر جهان آرا مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز برنامه های آموزشی و پرورشی این نهاد را تشریح کرد و افزود : کیفیت آموزش و فضای آموزشی موجود در مدارس گیلان در مقایسه با گذشته به نحو چشمگیری بهبود یافته است.