طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ با رتبه بندی در سه گروه در آذربایجان شرقی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی این طرح با هدف به حداقل رساندن میزان آنتی بیوتیک تزریقی به مرغ و ارتقاء
در این طرح تمامی مرغ هایی که برای مصرف مردم عرضه می شود در سه رتبه شامل ای پلاس(+A ) - ای (A) و بی (B) رتبه بندی شده و هر سه رتبه به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده است و مردم میتوانند با توجه به کیفیت مشخص شده گوشت دلخواه مصرفی خود را انتخاب کنند.
از مزایای اجرای این طرح می توان به کاهش ۱۷ درصدی استفاده از آنتی بیوتیک و واکسن در مرغها ، کاهش وزن مرغ به میزان ۸ درصد نسبت به گروه بی ، کاهش ۲۰ درصدی استفاده از انرژی برای پخت مرغ و نیز حاصل خیزی خاک به واسطه کودی که از این مرغها حاصل می شود اشاره کرد.