در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان ، درخصوص رعایت کامل بهداشت مواد غذایی در مراکز تولید ، نگهداری و عرضه این مواد به خصوص در سردخانه های نگهداری مواد غذایی تاکید شد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما آقای رشیدی دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت در نشست این کارگروه بر همکاری همه
خانم موسی پور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان هم در این نشست با تاکید بر لزوم برگزاری جلسه توجیهی برای سردخانه داران گفت: اگر پس از برگزاری این جلسات توجیهی ، موارد بهداشتی از سوی سردخانه داران جنوب استان رعایت نشود، حتما استانداری موضوع را پیگیری کرده و دادستانی به این موضوع ورود پیدا خواهد کرد.
در پایان این جلسه آقای رشیدی دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما توضیحات بیشتری داد :