مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استنشاق گاز منتشر شده از قرص برنج باعث مرگ دختر ۱۷ ساله دشتستانی و بستری شدن دیگر اعضای خانوادهاش در بیمارستان شد.
وی افزود: آنان پس از بازگشت به منزل، یک بار هم به مطب شخصی مراجعه میکنند، اما پس از بازگشت به منزل به علت وخامت حالشان به بیمارستان شهید گنجی برازجان منتقل میشوند.
مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: پس از آزمایش و پرس و جو از خانواده بیمار، مشخص شد این خانواده بر اثر استنشاق گاز منتشر شده از قرص برنج، مسموم شدهاند که در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط از منزل این خانواده نیز خشابهای قرص برنج دیده و تائید شد.
وی بیان کرد: پدر خانواده با توجه به اینکه بیشتر خارج از منزل بوده دچار مشکل نشده، اما مادر، دو دختر و دو پسر خانواده، دچار مسمویت شدهاند که یکی از دختران بر اثر شدت مسمومیت جان خود را از دست داده و دختر دیگر هم در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) بیمارستان شهید گنجی برازجان بستری است.
حسینی گفت: مادر و دو پسر خانواده نیز در بخش داخلی این بیمارستان بستری هستند و شرایط بهنسبت متعادلی دارند.
وی با تاکید بر اینکه بارها درباره خطرات استفاده از قرص برنج اطلاع رسانی شده است، افزود: این خانواده برای نگهداری خرما در انبار کوچکی که در منزل داشتند از قرص برنج استفاده کرده بودند.
مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به خطرهای ناشی از به کار بردن قرص برنج، تأکید کرد: قرص برنج جزء سمهای بسیار خطرناک برای انسان است و مردم هرگز نباید از این قرص حتی برای مبارزه با حشرات و جوندگان استفاده کنند.
وی عنوان کرد: مردم برای مبارزه با آفتها و حشرات و جوندگان، باید از شرکتهای مجازی که از سوی مرکز بهداشت استان و شهرستان دارای مجوز هستند، کمک بگیرند.