سنت پخت آش نذری در مهریز
بیش از 10تن آش ندری در سنتی 70ساله در مهریز پخت و بین مردم توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزیزد، آش نذری روز قبل از اربعین حسینی، در محله سرحوض مهریز هرساله طبخ و بین مردم توزیع می شود.
حدود 200کیلو گرم گوشت بره ، حدود 300کیلو گرم گندم ، 70کیلو گرم عدس ، 80کیلو گرم ماش و 50کیلو گرم نخود در این آش استفاده می شود و هزینه 40 میلیون تومانی آن در آئین پرسه زنی محرم جمع آوری می شود.
در طبخ این آش،بیش از 100نفر، شامل سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات مشارکت دارند.
پخت آش گندم در محله سرحوض مهریز قدمتی بیش از 70سال دارد.