تاكنون 250 مجوز اقامتگاه بوم گردي با هدف توسعه صنعت گردشگري در آذربایجان شرقی صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در بازدید از طرح های
مرتضي آبدار افزود:درآمد زایی و اشتغال زايي در روستاهاي هدف و جلوگيري از مهاجرت بي رويه روستاييان به شهرها از اهداف عمده توسعه گردشگري بوم گردي است.
وی با بیان اینکه در شهرستان عجب شیر 8 روستای هدف گردشگری و بوم گردی شناسایی و مصوب شده است افزود:این روستاهها شامل تپیک دره ،قوزلوجه،چهاربرود،هرگلان،زاویه و ینگجه و باراز و بوکت است.
آبدار ادامه داد: طرح های مرمت و بازسازی حمام شیشوان و باز آفرینی بازار تاریخی شیشوان واجرای طرح مرمت و نجات بخشی پل تاریخی قیزیل کورپی خانیان که مربوط به دوره قاجار است در حال اجراست.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان خاطرنشان کرد: گمانه زنی تعیین حریم تپه های تاریخی با محوریت گل تپه و مرمت اضطراری ، طرح حفاظت از کتیبه اورارتویی جوانقلعه و ایجاد زیرساخت های گردشگری در سد قلعه چای و مرمت و پیگیری و بازسازی قلعه ضحاک از طرح های اولویت دار میراث فرهنگی در این شهرستان است.
فرماندار شهرستان عجب شیر نیز در این بازدید مقاوم سازی پل قیزیل کورپی خانیان را که در حال تخریب است خواستار شد و گفت:این پل تنها راه ارتباطی روستای والینجق است و با توجه به اینکه در مسیر رودخانه قلعه چای قرار دارد نیاز به بازسازی و مرمت دارد.
عادل اصغرپور ایجاد زیرساخت های گردشگری در منطقه قلعه چای را هم مهم دانست وافزود: اين منطقه از ظرفيت بالايي براي تبديل شدن به مجموعه بزرگ گردشگري در استان برخوردار است.
وی با اشاره به اجرای طرح بوم گردی در روستای تپیک دره گفت: این روستا برای اجرای طرح بوم گردی معرفی شده که در آینده با حفظ بافت با ارزش و قدیمی در این روستا اجرایی میشود.