سالانه بیش از 65 میلیون قطعه طیور در کشتارگاه های صنعتی استان اصفهان با نظارت شرعی و بهداشتی کشتار می شود.
شهرام موحدی افزود:70 ناظر شرعی بر فعالیت های کشتارگاههای استان نظارت دارند.
وی گفت:درسالهای گذشته، 26 کشتارگاه سنتی و غیر بهداشتی در استان اصفهان تعطیل شد و برخی از این موارد با بازتاب منفی مواجه بود ولی خط قرمز دامپزشکی سلامت و بهداشت مردم است.
وی اضافه کرد :برای پیشگیری از بیماری ها به طور متوسط سالیانه بیش از 13میلیون سر نوبت واکسیناسیون دام در استان انجام می شود.
استان اصفهان رتبه اول تولید شیرخام و بوقلمون,رتبه دوم تولید تخم مرغ و گوشت شترمرغ, رتبه سوم تولید عسل و گوشت مرغ و رتبه چهارم تولید گوشت قرمز را در کشور دارد.