طی مراسمی از برترین های صنایع غذایی استان مرکزی تقدیر شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این آیین گفت: بیشتر بیماری های گوارشی ناشی از مصرف نادرست غذاها و یا غذاهای بدون کیفیت است و رژیم غذایی نادرست باعث شده بیشترین هزینههای درمانی در این بخش باشد.
جمالیان افزود: وظیفه همه است تا ضمن فرهنگسازی برای این موضوع از بروز بیماریهای متعدد پیشگیری کنیم.
مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مراسم از سالم بودن ۹۸ درصد صنایع غذایی استان مرکزی گفت و افزود: فقط در سال ۹۷ بیش از دو هزار مورد بازرسی و نظارت از صنایع غذایی صورت گرفته
مرادیان افزود: مردم اطمینان داشته باشند که مسئولان غذا و دارو برای سلامت غذایی مردم به صورت شبانهروز تلاش خواهند کرد.
در تقویم شمسی ما ۲۴ مهرماه هرسال روز جهانی غذا است