با گسترش همکاریهای ایران و پاکستان میتوانیم از ظرفیتهای شایسته ایران در زمینههای آموزشی، بهداشتی و درمانی استفاده کنیم
وی با تاکید بر اینکه اجلاس کشورهای عضو منطقه مدیترانه شرقی، یکی از مهمترین رویدادهای منطقهای بهداشتی است که در راستای تنظیم سیاستهای سلامت منطقه و الگو برداری از کشورهای موفق در زمینههای بهداشتی به شمار میرود، گفت:: حضور ما و هیاتهای همراه در این اجلاس فرصت مغتنمی برای بهره گیری از دانش و فناوریهای جدید و تجربیات کشورهاست که با بحث و گفتگو درخصوص اولویتها و چالشهای بهداشتی بتوانیم سیاستهای مدیریتی را با هدف افزایش کارایی تدوین کنیم.
وزیر بهداشت پاکستان در این نشست که جمعی از مدیران نظام سلامت این کشور به عنوان هیات همراه نیز حضور داشتند، گفت: کشور پاکستان درصدد است تا همکاریهای خود را با ایران در زمینه صنعت دارو بیش از پیش گسترش دهد.
وی اظهار کرد: گسترش همکاریهای بهداشتی و پزشکی ایران و پاکستان میتواند به کاهش بیماریهای عفونی و بیماریهای غیرواگیر و پیشرفت تحقیقات و توسعه کمک کند و از استعدادها و تجربیاتی که در طول سالهای متمادی در حوزههای بهداشتی بدست آورده اید در اختیار سایر کشورها قرار گیرد.
وزیر بهداشت پاکستان تصریح کرد: این بسیار مهم است که کشور ایران توانسته است قدمهای بسیار مثبتی را در حوزههای بهداشتی و پوشش همگانی سلامت بردارد، اما مشکل فعلی ایران و بسیاری از کشورهای دیگر، بیماریهای غیرواگیر است و درخواست ما این است که با کمک یکدیگر بتوانیم منطقهای عاری از بیماریها داشته باشیم.
وی ابراز امیدواری کرد در آیندهای نزدیک مسئولان بهداشت و درمان ایران به پاکستان سفر کنند و شاهد پیشرفتهای بخش سلامت این کشور باشند و امیدواریم روابط خوب دو کشور استمرار داشته باشد.
شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی با میزبانی کشورمان درحال برگزاری است.
اردیبهشت امسال نیز وزیر بهداشت کشورمان با همتای پاکستانی خود در حضور دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران و عمران خان نخست وزیر پاکستان، سند همکاری در زمینه بهداشت به امضا رساندند.