تاکنون ۴۴مرکز ارائه خدمات تخصصی بخش خصوصی در مشهد و شهرستان های کاشمر و بردسکن به نظام ارجاع متصل شده اند و این تعداد در حال افزایش است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستان های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :
دکتر طالبی افزود : شهرستان های کاشمر و بردسکن و تعدادی از درمانگاه های تخصصی در سطح شهر مشهد، با درنظر گرفتن بار و مسیر مراجعه بیماران، انتخاب و به سامانه ارجاع وزارت بهداشت متصل شده است و در حال حاضر مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند.
وی گفت : عملکرد تمامی مراکز درمانی سطح ۱، ۲و۳ و بخش خصوصی به صورت روزانه توسط کارشناسان ارجاع معاونت بهداشتی و معاونت درمان مورد ارزیابی قرار می گیرد و روند اجرای طرح به صورت منظم به وزارت بهداشت گزارش می شود.
دکتر طالبی یکی از اولویت های دولت الکترونیک وزارت بهداشت را اجرایی سازی استقرار پرونده الکترونیک سلامت و استقرار نظام ارجاع الکترونیک و پزشکی خانواده دانست و بیان کرد: این خدمات الکترونیک شامل راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت شهروندان در سطح ۱ (بهداشت) است.
به گفته این مسوول، در جهت استقرار پرونده الکترونیک سلامت اقداماتی از قبیل آماده سازی زیرساخت های نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت، راه اندازی نقشه ارجاع الکترونیک در سطح تمامی واحدهای تحت پوشش دانشگاه مشهد و راه اندازی نظام ارجاع در بخش خصوصی است.
دکتر طالبی افزود: علاوه براین راه اندازی سرویس نوبت دهی در نظام ارجاع الکترونیک در تمامی واحدهای تحت پوشش دانشگاه مشهد انجام شده است.
وی به روند استقرار نظام ارجاع اشاره کرد و گفت: مرحله نخست آن ارجاع از سطح۱ ( پزشک خانواده در مراکز بهداشت) به سطح۲ ( ویزیت متخصص)، دومین مرحله ارجاع از سطح۲ به متخصص دیگر سطح ۲ و مرحله بعد از آن ارجاع از سطح۲ به سطح۳ (ویزیت فوق تخصصی ) است.
دکتر طالبی یادآور شد: یکی از اقدامات در جهت ارتقا خدمت رسانی به مردم راه اندازی نظام نسخه نویسی در مطب های خصوصی و راه اندازی نظام نسخه پیچی در داروخانه های خصوصی است که اخیرا در داروخانه ها و مطبهای خصوصی داوطلب آغاز شده است.
برنامه نظام ارجاع در یک هزار و 363 مرکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست.